2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
2023.2.15 11:40
Olvasási idő  0:46

Magasra tette a mércét a Cukovy - szétcsatolható pufikabátjaik meleg ölelést nyújtanak a fáradhatatlan városi felfedezőknek

Dinamikus, harsány, praktikus - ezek jellemzik a Cukovy legújabb kollekcióját, amely a világ állandó változására reflektál. A márka szétcsatolható pufikabátjai új formavilággal és színkombinációkkal tértek vissza az új szezonban.

2023.2.15 11:40 Olvasási idő  0:46
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A kortárs magyar tervezői márka új termékei a Budapest Central European Fashion Week-en debütáltak. A kabátok meleg ölelést nyújtanak a fáradhatatlan városi felfedezőknek, akik nem félnek meghódítani a belső világukat.

 

Forrás: CUKOVY AW2324

 

„Az elmúlt években megtapasztaltuk, milyen gyorsan változik a világ, így mi sem ültünk tétlenül: elhatároztuk, hogy nagyobbak és erősebbek leszünk. Ezt építettük be a legújabb szériába, és megalkottunk egy merészebb és még praktikusabb kollekciót“

 

- mondta el Poprádi Flóra, a Cukovy kreatív igazgatója.

 

A tavalyi földszínek új, mélyebb tónusokkal és harsányabb árnyalatokkal egészültek ki. A darabokat az izgalmas kontraszt és élénk színkombinációk jellemzik, az ikonikus Cukovy print mellett pedig megjelennek a merész, kézzel festett minták is.

 

Forrás: CUKOVY AW2324

 

A laza szabású sziluetteket felváltotta a márkára jellemző formavilág és vonalvezetés, a kínálat pedig multifunkcionális kiegészítőkkel is bővült. A több elemre szétszedhető pufikabátok mellett megtalálhatóak a kesztyűk, sálak, sapkák és táskák is.

 

Forrás: CUKOVY AW2324

 

A milánói divathétre készülő CUKOVY a kényelemre, fenntarthatóságra, tartósságra, és a játékosságra fókuszál. A márka termékeit Magyarországon tervezik és készítik helyi művészekkel és beszállítókkal, kizárólag magas minőségű, olasz anyagokból és libapehelyből. A termékpaletta leginkább pufidzsekikből, kabátokból, és kiegészítőkből áll. A CUKOVY cserélhető elemekkel, ujjakkal, és kapucnikkal játékra invitálja viselőit, így egy-egy darab akár hat-nyolcféleképpen is viselhető.

 

Forrás: CUKOVY AW2324

 

 

Forrás: CUKOVY AW2324

 

Forrás: CUKOVY AW2324
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  CUKOVY AW2324
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra