2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Maier Péter
2023.2.13 12:22
Olvasási idő  0:43

Örömhír 4.0 – megérkezett Blake Lively és Ryan Reynolds családjának legújabb tagja

A nemét és nevét egyelőre nem tudjuk.

Maier Péter
2023.2.13 12:22 Olvasási idő  0:43
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyereke, aki a a 7 éves James-hez, a 6 éves Inezhez és a 3 éves Betty-hez csatlakozik a sztárpár családjában. 

 

Blake Lively vasárnap az Instagramon jelentette be, hogy megérkezett az új családtag, de nem volt túl bőszavú. „Puppy Bowl Sunday 2023, elfoglalt voltam“ – írta a képhez, utalva arra, hogy jobb dolga is volt, mint a Super Bowllal foglalkozni.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

 

A pár nem osztott meg képet a babáról, és egyelőre az új családtag nevét, sőt nemét sem ismerjük. Az se teljesen egyértelmű, hogy Lively mikor is szült pontosan, ugyanis az internet nehezen hiszi neki, hogy közvetlenül azután készült ez a kép. 

 

Amellett, hogy semmi sem hivatalos, a Taylor Swift-fanok tudni vélik az újszülött nevét, ugyanis a dalszerző-énekes jó kapcsolatban van Lively-ékkal, és bevallottan direkt bele írta Reynolds-ék mindhárom idősebb gyermekének nevét korábbi dalaiba. Az új, Midnights albumán, a You’re On Your Own, Kid című dalban Swift azt énekli, „i see the great escape, so long, Daisy May“. Emiatt sokan arra következtettek korábban, hogy a házaspár negyedik gyermeke a Daisy May/Mae nevet kapja majd. Vajon bejött a jóslat?

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  Blake Lively IG
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra