2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.2.6 14:16
Olvasási idő  0:31

"Nincs Doktor Szöszi Jennifer Coolidge nélkül" – Paulette is visszatér a harmadik részben?

Nem apad a hype a Fehér Lótusz színésznője körül.

Maier Péter
2023.2.6 14:16 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Jennifer Coolidge még akkor sem volt ennyire menő, amikor Stifler mamáját játszotta. A hullámvölgyekkel tarkított pályája idén ért be igazán, amikor megkapta az Emmy-díjat a Fehér Lótuszban nyújtott alakításáért, és most nagyon úgy tűnik, hogy visszatérhet a Doktor Szöszi harmadik részében is – legalábbis Reese Witherspoon erre tett utalást az Entertainment Tonightnak adott nyilatkozatában.

 

Nincs Doktor Szöszi Jennifer Coolidge nélkül

 

– mondta Witherspoon utalva arra, hogy a 20 év után folytatódó filmben újra összeállhat a Elle Woods–Paulette Bonafonté páros. 

 

A Doktor Szöszi 3-ról egyelőre keveset tudunk, de mindenképpen ígéretessé teszi a projektet az, hogy Mindy Kalling és a Brooklyn 99-ból ismert Dan Goor írják a filmet. Jennifer Coolidge mondjuk azt állította korábban, hogy semmit nem tud a folytatásról, de Witherspoon mellett Kalling is ígéri, hogy a 61 éves friss Emmy-díjas színésznő benne lesz a harmadik részben.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: vulture.com Thumbnail:  MGM Studios
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra