2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Szécsi Krisztián
2023.2.1 13:18
Olvasási idő  1:01

Elmarad Ozzy Osbourne budapesti koncertje, az énekes felhagy a turnézással

Betegsége áll a háttérben.

Szécsi Krisztián
2023.2.1 13:18 Olvasási idő  1:01
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Ozzy Osbourne nincs jól.

Nagyon is nincs jól: Parkinson-kór, staphilococcus-fertőzés a jobb karon, többszörös vérrögök, bénító idegfájdalomak, depresszió – csak egy „pár“ egészségügyi probléma a metálénekes kórtörténetéből. Bár a tavaly nyári nyaki műtétje után még azt nyilatkozta, hogy mindenképpen megvalósul az idei évre, 2023-ra csúsztatott európai turnéja, most mégis úgy tűnik, a Sors más utat szánt Mr Osbourne-nak.

 

Valószínűleg ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett osztanom hűséges rajongóimmal.

 

- kezdte a 74 éves brit művész Facebook-bejegyzését, melyben egészségi állapotáról tájékoztatta a metál szerelmeseit.

 

„Mint azt talán mindannyian tudják, négy évvel ezelőtt, pont februárban, súlyos balesetet szenvedtem, melyben megsérült a gerincem.
Ez idő alatt egyetlen célom az volt, hogy újra színpadra álljak. Az énekhangom még mindig rendben van. Azonban három műtét, őssejtkezelések, végtelen fizikoterápiás kezelések, és legutóbb az úttörő Cybernics (HAL) kezelése után a testem fizikailag még mindig gyenge.


Rendkívül megalázó, hiszen mindannyian türelmesen kitartottatok a jegyeitek mellett, de mostanra jó lelkiismerettel arra a felismerésre jutottam, hogy fizikailag egyáltalán nem vagyok képes a közelgő európai/angol turné dátumait végigcsinálni, mivel pontosan tudom, hogy képtelen lennék megbirkózni a szükséges utazással. Higgyétek el, hogy már maga a gondolat felbasz, hogy csalódást okozok a rajongóimnak.
Soha nem gondoltam volna, hogy  ilyen vége lesz a turnééletnek.“

 

 

 

Ozzy menedzsmentje most is azon dolgozik, hogy a koncertélmény, ha utazás nélkül is, de valahogy megvalósulhasson. A posztban egyébként még megköszönte családjának, zenekarának, csapatának, régi barátjának, a Judas Priestnek, s nem utolsó sorban rajongóinak a feltételnélküli a támogatást.

 

A koncertekre vásárolt jegyek, többek között a május 17-ére tervezett budapesti fellépésre a Budapest Arénában, a mai naptól már visszaválthatók.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Scott Dudelson / Contributor
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra