2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Maier Péter
2023.1.30 11:50
Olvasási idő  0:42

Selena Gomez elmondta, miért remeg a keze

Egy bőrápolási videója alatt árulta el kommentben, hogy gyógyszeres kezelés áll a háttérben.

Maier Péter
2023.1.30 11:50 Olvasási idő  0:42
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Selena Gomez nemrégiben osztott meg egy videót bőrápolási rutinjáról, amelyen sokaknak feltűnt, hogy remeg a keze.

 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus
Gomez nem ignorálta ezeket a kommenteket, egyikükre válaszolva elmondta, a lupus betegségére szedett gyógyszerek mellékhatása az, hogy remeg a keze. A színész-énekesnő egészségügyi problémáival kapcsolatban sosem titkolózott. 2017-ben veseátültetésen esett át a lupus miatt, a My Mind & Me című dokumentumfilmben részletesen beszélt az autoimmun betegségről, illetve a fájdalmakról, amiket átélt miatta. 
Ugyan nemrégiben jelent meg a róla szóló dokufilm, amely kendőzetlenül mutatja meg, milyen nehezen birkózik meg a problémáival, Selena Gomez továbbra is támadások célpontja az interneten. Pár hete róla megjelent képek miatt rengeteg testszégyenítő kommentet kapott, ezekre is reagált a TikTokon, elmondva, hogy egyáltalán nem érdeklik az ilyen típusú elvárások.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: independent.co.uk Thumbnail:  Christopher Polk/NBC/NBC via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra