2023.1.30 11:50
Olvasási idő 0:42
Maier Péter

Selena Gomez elmondta, miért remeg a keze

ARCOK SELENA GOMEZ

Egy bőrápolási videója alatt árulta el kommentben, hogy gyógyszeres kezelés áll a háttérben.

Selena Gomez nemrégiben osztott meg egy videót bőrápolási rutinjáról, amelyen sokaknak feltűnt, hogy remeg a keze.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus
Gomez nem ignorálta ezeket a kommenteket, egyikükre válaszolva elmondta, a lupus betegségére szedett gyógyszerek mellékhatása az, hogy remeg a keze. A színész-énekesnő egészségügyi problémáival kapcsolatban sosem titkolózott. 2017-ben veseátültetésen esett át a lupus miatt, a My Mind & Me című dokumentumfilmben részletesen beszélt az autoimmun betegségről, illetve a fájdalmakról, amiket átélt miatta. 
Ugyan nemrégiben jelent meg a róla szóló dokufilm, amely kendőzetlenül mutatja meg, milyen nehezen birkózik meg a problémáival, Selena Gomez továbbra is támadások célpontja az interneten. Pár hete róla megjelent képek miatt rengeteg testszégyenítő kommentet kapott, ezekre is reagált a TikTokon, elmondva, hogy egyáltalán nem érdeklik az ilyen típusú elvárások.