2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.1.30 10:16
Olvasási idő  0:37

Meghalt Annie Wersching színésznő

45 éves volt.

Maier Péter
2023.1.30 10:16 Olvasási idő  0:37
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Daganatos betegségben elhunyt Annie Wersching amerikai színésznő, aki a 24 című sorozatban, illetve a Star Trek: Picardban játszott. A számítógépes játékok világában is ismert, ugyanis a kultikus The Last of Us videójáték mindkét részében ő „alakította“ a Tess nevű karaktert. 

 

2020-ban diagnosztizálták rákkal, halálhírét sajtósa és férje is megerősítette. „Óriási lyuk tátong családunk szívén, de úgy hagyott itt minket, hogy legyenek eszközeink betölteni ezt az űrt. Ő volt az, aki megtalálta a csodát a legegyszerűbb pillanatban, akinek zene sem kellett ahhoz, hogy táncra perdüljön. Arra tanított minket, hogy ne várjunk a kalandokra, menjünk, és keressük meg azt magunk, hisz ott van mindenhol“ – idézi a 24.hu a színésznő férjét, Stephen Full-t.

 

Annie Wersching Forrás: Paul Archuleta/Getty Images

 

Wersching a főszerepei mellett az elmúlt két évtized legnépszerűbb tévésorozataiban is feltűnt mellék- vagy epizódszerepben. Ő alakította Damon és Stefan anyját  a Vámpírnaplókban, illetve játszott az Odaátban, a Döglött aktákban, a Dallas folytatásában. Emellett volt szerepe az NCIS-ben, a Hawaii Five-O-ban, a Bűbájos boszorkákban, illetve és a Castle-ben is.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  Paul Archuleta/Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra