2023.1.26 17:16
Olvasási idő 0:47
Kovács M. Dávid

Elon Muskkal és Madonnával indítana valóságshow-t a házi őrizetben ülő, német álörökösnő

ARCOK ANNA SZOROKIN VALÓSÁGSHOW

Saját műsort kap az Inventing Anna című Netflix-sorozatot ihlető szélhámos, Anna Szorokin, aki vacsorapartikon trécselhet majd nagyon híres vendégeivel.

A német álörökösnőként elhíresült Anna Szorokin – akit sokan csak Anna Delvey néven ismertek – Delvey’s Dinner Club címmel saját valóságshowt indít, amelyben különböző hírességeket lát vendégül New York-i otthonában.

Anna Delvey 2022. november 28-án New Yorkban. Forrás MEGA / Getty Images

A műsorterv szerint a házi őrizetben lévő házigazda a manhattani lakásában szervez majd vacsorákat, amelyekre csupa fontos embert hívna meg. Szorokin már az álomvendégeiről is beszélt, akik között olyan neveket találunk, mint Madonna, Elon Musk, Marina Abramovic vagy Ottessa Moshfegh, az Eileen voltam szerzője.

Mindannyian tudni akarjuk, kicsoda Anna valójában. A Delvey’s Dinner Club megmutatja majd annak a nőnek az igazi arcát, akiről már annyit olvastunk és hallottunk

– nyilatkozta a készülő sorozatról Courtney White, a műsort gyártó egyik produkciós cég vezetője.

Anna Szorokin nevét egy pofátlan csalás miatt ismerte meg a világ: éveken keresztül hülyítette a New York-i elitet Anna Delveyként. A magát német örökösnőnek kiadó szélhámos százmillió dollárt csalt ki bankokból és emberekből, fényűző életet élt, és a városi elit oszlopos tagjává küzdötte fel magát.

Kiemelt tartalom
Ezek voltak az MTV legtrashebb műsorai – 6 sorozat, ami bemutatja a 2000-es évek igazi arcát Ezek voltak az MTV legtrashebb műsorai – 6 sorozat, ami bemutatja a 2000-es évek igazi arcát 2024.4.2 18:40

A szélhámosnő 2019-ben bukott le, jó magaviselete miatt azonban 2021-ben egy időre kiengedték, hogy aztán a bevándorlásiak ismét őrizetbe vegyék. Októberben megengedték, hogy házi őrizetbe vonuljon. Történetét akkor ismerte meg a világ, amikor ténykedéséről a Netflix Inventing Anna (magyarul: Az örökösnő álarca mögött) sorozatot készített.