2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Kovács M. Dávid
2023.1.26 17:16
Olvasási idő  0:47

Elon Muskkal és Madonnával indítana valóságshow-t a házi őrizetben ülő, német álörökösnő

Saját műsort kap az Inventing Anna című Netflix-sorozatot ihlető szélhámos, Anna Szorokin, aki vacsorapartikon trécselhet majd nagyon híres vendégeivel.

Kovács M. Dávid
2023.1.26 17:16 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A német álörökösnőként elhíresült Anna Szorokin – akit sokan csak Anna Delvey néven ismertek – Delvey’s Dinner Club címmel saját valóságshowt indít, amelyben különböző hírességeket lát vendégül New York-i otthonában.

 

Anna Delvey 2022. november 28-án New Yorkban. Forrás: MEGA / Getty Images

 

A műsorterv szerint a házi őrizetben lévő házigazda a manhattani lakásában szervez majd vacsorákat, amelyekre csupa fontos embert hívna meg. Szorokin már az álomvendégeiről is beszélt, akik között olyan neveket találunk, mint Madonna, Elon Musk, Marina Abramovic vagy Ottessa Moshfegh, az Eileen voltam szerzője.

 

Mindannyian tudni akarjuk, kicsoda Anna valójában. A Delvey’s Dinner Club megmutatja majd annak a nőnek az igazi arcát, akiről már annyit olvastunk és hallottunk

 

– nyilatkozta a készülő sorozatról Courtney White, a műsort gyártó egyik produkciós cég vezetője.

 

Anna Szorokin nevét egy pofátlan csalás miatt ismerte meg a világ: éveken keresztül hülyítette a New York-i elitet Anna Delveyként. A magát német örökösnőnek kiadó szélhámos százmillió dollárt csalt ki bankokból és emberekből, fényűző életet élt, és a városi elit oszlopos tagjává küzdötte fel magát.

A szélhámosnő 2019-ben bukott le, jó magaviselete miatt azonban 2021-ben egy időre kiengedték, hogy aztán a bevándorlásiak ismét őrizetbe vegyék. Októberben megengedték, hogy házi őrizetbe vonuljon. Történetét akkor ismerte meg a világ, amikor ténykedéséről a Netflix Inventing Anna (magyarul: Az örökösnő álarca mögött) sorozatot készített.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  MEGA / Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra