2023.1.30., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Szöllősi Anna
2023.1.25 18:07
Olvasási idő  0:30

Robbie Williams új klipjében egy cicával cukiskodik

Vadonatúj dallal jelentkezik Robbie Williams, méghozzá a méltán híres cica, a fekete-fehér Felix új hangjaként. Az It's Great to Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták.

Szöllősi Anna
2023.1.25 18:07 Olvasási idő  0:30
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

2022-ben két új cica, Elvis és Priscilla érkezett Robbie Williams családjába, akik elbűvölték az énekest játékosságukkal. Így saját macskái, valamint a mindenki által jól ismert fekete-fehér Felix cica huncutságából ihletet merítve készítette új slágerét.

 

„Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!” – mondta az énekes.

 

 

A világsztár új, It's Great to Be a Cat című szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütált.  Az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó videóklipben, melyben a híres cicával, Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat, ahogy közös premierjükre készülődnek. A klipben Robbie Williamsnek csak a másodhegedűs szerepe jut, miközben megpróbálja rögzíteni fülbemászó dalát a zenekarral.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: Sajtóközlemény Thumbnail:  YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra