ma 2024.10.28 9:57
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Kiesett a Megasztárból ifj. Schobert Norbert

ARCOK IFJ. SCHOBERT NORBERT MÉDIA MEGASZTÁR TELEVÍZIÓ TV2

A honvédséghez frissen csatlakozó ifj. Schobert Norbert nem győzte meg a zsűrit, egyedül Caramel küzdött volna érte. A versenyző úgy érzi, jó energiákat hozott a műsorba, már csak ezért is megérte jelentkeznie a TV2-s vetélkedőbe.

Nem jutott a Megasztár élő show-jába ifj. Schobert Norbert, aki Kiss Kevin Csinibaba című dalát adta elő a műsor középdöntőjében.

A katonasághoz újonnan csatlakozó fiatal celeb már az első fordulóban is megosztotta a Rúzsa Magdi, Marsalkó Dávid, Papp Szabi, Marics Peti és Caramel által alkotott zsűrit, ezúttal már csak utóbbi küzdött volna érte.

„Mindenki nagyon tehetségesnek tart téged. Mindenki azt gondolja, hogy neked a jövőben helyed lesz a magyar popéletben, de ahhoz meg kell találnod önmagadat“ – fogalmazott a műsor második évadának győztese.

@tv2hun Nem semmi! Schobert Norbi mindent beleadott 🔥🎤 #megasztar#tv2#fyp#viral♬ eredeti hang - TV2 hivatalos

Ifj. Schobert úgy érezte, jó energiát tudott hozni a műsorba. „Már csak azért is megérte, hogy én álltam ott egyedül, nekem mondták konkrétan direktbe, hogy ők mit gondolnak, és mi a véleményük rólam. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, és hogy ilyen gondolatokat hallván tudom itthagyni ezt a műsort“ – fogalmazott a műsortól búcsúzó versenyző.