ma 2024.10.28 9:07
Olvasási idő 0:58
Maier Péter

Timothée Chalamet belopózott a saját hasonmásversenyére, de nem tudott elrejtőzni a versenyzők között

ARCOK EGYESÜLT ÁLLAMOK FILMEK NEW YORK TIMOTHÉE CHALAMET

A New York-i Timothée Chalamet-hasonmásversenyen egy elég komoly esélyes is megjelent: maga Timothée Chalamet. Más kérdés, hogy versenyen kívül érkezett.

Mindenki meglepetésére maga Timothée Chalamet is megjelent egy New York-i hasonmásversenyen, ahol aztán az őt imitáló résztvevőkkel fotózkodott. A Washington Square Parkban tartott rendezvényen több százan részt vettek, és a rendőrség is kivonult, hogy biztosítsa az eseményt – írja a Varietyre hivatkozva a BBC.

A lap beszámolója szerint Chalamet egy maszk és egy baseballsapka mögé bújva lopakodott át a tömegen, majd odaállt két hasonmáshoz, akik persze azonnal felismerték, majd fotózkodtak is vele, amit akkora sikoly követett, hogy a filmsztár rögtön elvesztette az inkognitóját.

Az Anthony Po YouTuber által szervezett versenyen 50 dollárt (nagyjából 18 ezer forintot) lehetett nyerni, az eseményre több ezren jeleztek vissza online.


A Szólíts a neveden és a Dűne színészének egyik rajongója, Lauren Klas elmondta, miből ismerhető fel az igazi Chalamet. „Minden az orrában van” – mondta az AP hírügynökségnek. „Igazából az egész csontozata” – utalt a színész jellegzetes arcberendezésére.


A versenyzőket a francia nyelvtudásukról, a világ jobbá tételére vonatkozó terveikről és a Kylie Jennerrel kapcsolatos romantikus szándékaikról is kérdezték az AP szerint. Végül a 21 éves, Staten Island-i Miles Mitchellt koronázták győztesnek, aki Willy Wonka-jelmezbe öltözve, egy aktatáskából dobált cukorkát a közönségnek.

Timothée Chalamet legújabb filmje, a Bob Dylanről szóló A Complete Unknown (magyarul: Sehol se otthon) december 25-én érkezik a mozikba az Egyesült Államokban, Magyarországon 2025. február február 6-tól lesz látható.