tegnap 2024.10.21 16:43
Olvasási idő 0:42
Kovács M. Dávid

Nem jött be a futballkarrier, pornószínésznek állt a Chelsea-t is megjárt portugál focista

ARCOK KARRIER LABDARÚGÁS PORNÓ PORTUGÁLIA

Felnőttfilmes karrierbe kezdett és egy kamerák előtti hármasozással debütált Fabio Paim portugál exfocista. Újdonsült kollégái máris pozitívan értékelik a teljesítményét.

Pornószínészként kezd új életet Fabio Paim egykori portugál labdarúgó, aki 2008-ban a Chelsea keretének tagja, valamint egy ideig Cristiano Ronaldo csapattársa volt a Sportingnál – írja a brit Metro híre nyomán a 24.hu.

Az ígéretes tehetségként indult Fabio Paim 2008-ban a Sporting Lisbontól érkezett kölcsönbe a londoni klubhoz, ahol csak négy hónapot töltött, ezalatt is a tartalékcsapatban kapott helyet. Bár játszott Portugália U21-es válogatottjában, a futballkarrierje sosem indult be igazán: hazájában több csapatnál is megfordult, legutóbb a másodosztályban játszott.

A portugál Fabio Paim egy Jordánia elleni U20-as mérkőzésen 2007-ben.
A portugál Fabio Paim egy Jordánia elleni U20-as mérkőzésen 2007-ben. Forrás CityFiles / Getty Images

A 36 éves Paim nemrég élete első felnőttfilmforgatásán is részt vett, egyik (!) partnere, Diana Melancia pedig máris elégedetten nyilatkozott a teljesítményéről. „Azt hittük, ideges lesz majd, és az egész nem fog működni, de olyan volt, mint egy oroszlán. Jó volt a fociban, jó a pornóban is: nagyon sikeres lesz” – mondta.

Kiemelt tartalom
Az elitfoci a szomszédba látogat, úgyhogy kiváló lehetőségeid lesznek, hogy élőben láthasd a kedvenc csapataidat Az elitfoci a szomszédba látogat, úgyhogy kiváló lehetőségeid lesznek, hogy élőben láthasd a kedvenc csapataidat 2024.9.11 12:54

Fabio Paim szintén sikerként értékelte a forgatást: bár nem egyszerű a kamerák előtt teljesíteni, úgy érzi, van tehetsége a felnőttfilmezéshez. „Nagyon élveztem a munkát, és közben két álmom is valóra vált: szerepeltem egy filmben, és egyszerre voltam két fantasztikus nővel” – lelkendezett.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Diana Melancia (@diana.melancia01) által megosztott bejegyzés