ma 2024.10.11 14:45
Olvasási idő 0:43

Nívós európai tartalomgyártói közösséghez csatlakozott a Refresher

TÁRSADALOM ENTR EURÓPAI UNIÓ Z GENERÁCIÓ

A Refresher is meghívást kapott abba a nemzetközi kezdeményezésbe, amely a Z generáció tagjainak szóló leghitelesebb platformokat foglalja magában. Az ENTR projekt keretében a 18-30 éves korosztály számára készítünk előremutató és edukatív tartalmakat.

Az ENTR projekt 2021 májusában jött létre annak érdekében, hogy nyílt és konstruktív médiatartalmakkal ösztönözze gondolkodásra és párbeszédre az Európában élő fiatalokat az őket érintő témákban. Tágabb értelemben ez a közös európai értékek közvetítését, az interakcióra való felhívást jelenti, méghozzá olyan inspiráló platformokon, amelyek a jelenlegi fiatal nemzedék, a Z generáció tagjainak leggyakrabban használt felületei.

A programot a Deutsche Welle (DW) német nemzetközi műsorszolgáltató koordinálja. Az ENTR keretében létrejött újságírói tartalmak az angol, bolgár, francia, holland, lengyel, német, portugál és román nyelveken túl pedig már magyar nyelven is olvashatók, köszönhetően annak, hogy a Central Médiacsoport modern generációt megszólító kiadványa, a Refresher Magyarország is csatlakozott ehhez a hálózathoz.

A Refresher felületein megjelenő ENTR-tartalmakat a lap szerkesztője és riportere, Hegedűs Eszter és Seres Samu fogja össze.

A program résztvevői időszakosan találkoznak egymással, hogy megoszthassák a legkülönbözőbb médiaplatformokkal és témákkal kapcsolatos tudást. A legközelebbi ilyen alkalom házigazdája Budapest lesz, ahol egy háromnapos közös alkotói tréning keretében találkoznak a tartalomgyártók.

Az ENTR irányadó témái mentén létrejött cikkek ide kattintva érhetők el a Refresher Magyarország oldalán.

Ez a tartalom az ENTR európai tartalomgyártói hálózat része. #entr_hu