A cikk a Sport szelet támogatásával készült.
ma 2024.10.15 15:05
Olvasási idő 0:31

Mennyire ismered a Carson Coma zenekart?💚 – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD CARSON COMA MAGYAR ZENE SPORT SZELET VIDEÓ

A fehércsokis Sport szelet a Carson Coma Vigyázz, kész, rajt! című számával debütál, így leteszteltük, ti mennyire vagytok képben az ország legsikeresebb zenekarával. Vigyázat, kész, haladó szint!

Hány tagja van a Carson Coma zenekarnak, és hány albumuk jelent meg eddig? Ezekre fixen te is tudod a választ, de azt tudod, hol rendezték azt az MTV VMA-díjátadót, amin a srácok is részt vettek, vagy melyik dal szerepel a fehércsokis Sport szelet reklámban?

A fehércsokis Sport szelet különleges fogyasztói promócióval kerül bevezetésre, hiszen a csokoládészelet a Carson Coma Vigyázz, kész, rajt! című számával debütál, és Giorgio, a zenekar frontembere több közösségi média posztban is segédedzőként, valamint a fehér Sport szelet nagyköveteként csatlakozik az Edzőhöz.

Soma, a REFRESHER Magyarország arca letesztelte, mennyire vagytok képben a zenekarral az egészen az apró részletekig!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotifyon és a Facebookon is!