ma 2024.10.10 9:15
Olvasási idő 1:04
Krajnyák Petra

Magyar modellekkel debütált Rihanna és a Diesel közös kollekciója

DIVAT DIESEL MODELL NYÁRY LUCA RIHANNA SAVAGE X FENTY

Nyáry Lucát és Varjú Maját Rihanna testpozitív és inkluzív márkájának legújabb fehérneműiben fotózták.

Ezen a héten került az internet virtuális ruhafogasaira a Savage X Fenty és a Diesel közös kollekciója. Rihanna híresen inkluzív márkája most sem hazudtolta meg magát, ismét a méretek és formák lehető legszélesebb skáláját vonultatta fel a lehető legkreatívabb és legszexibb módon. A márka webshopjához készített képeken pedig Nyáry Luca és Varjú Maja is ott tündököl.

A 23 éves magyar modellt khaki színű melltartóban, bugyiban, csipkés harisnyában és egy fekete fehérneműszettben fotózták. Nyáry Luca mellett Varjú Maját is az a megtiszteltetés érte, hogy Rihanna kreációiban pózolhatott. Az úttörő olasz márka és Rihanna víziója gátlástalanul sokszínű és látványos kollekciójában ezen kívül bustier felsők, combharisnyák, hosszú kesztyűk, neccruhák, bodyk és kopott farmerek is szerepelnek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

LUCA NYÁRY (@spiritophile) által megosztott bejegyzés

Nyáry Luca a modellkedés mellett rendszeresen publikál különböző magazinokban, gyermekkönyveket és Emily Dickinson-verseket fordít, dalszövegeket ír, ifjúsági sorozatokat fejleszt, illetve tavaly szerepelt az RTL Árulók című nyomozós realityjében is. Itthon a The Roster, Németországban a M4 Models, az Egyesült királyságban pedig a Nevs modellügynökség is leszerződtette. 2019-ben jelent meg Vigyázat, törékeny! című első regényejelenleg második könyvén dolgozik, ami a fiatal felnőttek kiégéséről, a Covid alatt elvesztett motivációról és a drogfüggőségről szól. 2022-ben a Forbes 30 sikeres 30 alatti magyar listájára is felkerült.

Kiemelt tartalom
Még csak augusztus van, de Rihanna máris visszarepít minket az iskolába – Itt a Fenty x Puma Creeper Phatty ‘In Session’ kollekció Még csak augusztus van, de Rihanna máris visszarepít minket az iskolába – Itt a Fenty x Puma Creeper Phatty ‘In Session’ kollekció 2024.8.1 17:22

Rihanna 2019-ben az LVMH égisze alatt indította el Fenty nevű ready-to-wear márkáját, ezzel övé lett az első eredeti divatmárka, amelyet a cégcsoport a semmiből indított a Christian Lacroix 1987-es alapítása óta. Továbbá ő az első színes bőrű női cégvezető az LVMH csoport történetében. A divatház ugyan 2021-ben beszüntette működését, de a 2018-ban alapított Savage X Fenty fehérnemű márka azóta is virágzik. Rihanna ezen kívül a Fenty Beauty, Fenty Skin és Fenty Hair márkák tulajdonosa is egyben.