ma 2024.10.8 13:22
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Mark Zuckerberg egyedi családi Porschét csináltatott a feleségének

TECH-TUDOMÁNY AUTÓK MARK ZUCKERBERG PORSCHE

Priscilla Chan új kocsijában elfér az egész család, de azért Mark Zuckerberg sem panaszkodhat: alá egy színben passzoló Porsche 911 GT3 Touring került.

Mark Zuckerberg szereti az Instagramon bizonygatni, milyen gondoskodó és bőkezű férj: nem is olyan rég szobrot állíttatott a feleségének, most pedig egy különleges, egyedi tervezésű autóval lepte őt meg, amiben az egész család elfér.

Priscilla Chan egy családi autóvá átalakított Porshe Cayenne Turbo GT-t kapott, amiben három gyermekük és kutyájuk is kényelmesen elfér. A különleges gépjármű nem a német autómárka saját gyártása, az átalakítást egy egyedi tuninggal foglalkozó Los Angeles-i cég, a West Coast Custom készítette, így valószínűleg sehol a világban nem találunk még egy olyan kocsit, mint amilyet a Zuckerberg család vezet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mark Zuckerberg (@zuck) által megosztott bejegyzés

Az autó karosszériáját meghosszabbították, a hátsó ajtót tolóajtóvá alakították át. Ahogy a Vezess írja, a kocsi a méretnövekedés hatására sem veszíthetett sokat eredeti teljesítményéből, a Cayenne Turbo GT ugyanis „igazi vadállat”: a négyliteres, ikerturbós V8-as 640 lóerőt ad le, a forgatónyomaték 850 Nm, 3,3 másodperc alatt gyorsul 100-ra, a végsebessége pedig 300 km/óra.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-KVÍZ: Mennyire ismered a KRESZ szabályait és a közlekedési táblákat? REFRESHER-KVÍZ: Mennyire ismered a KRESZ szabályait és a közlekedési táblákat? 2024.9.21 9:01

Priscilla Chan a férje Instagram-posztjánál azzal viccelődött, hogy az autóba boost mode-ot is raktak, ami jól fog jönni, amikor késik a suliból a gyerekekkel. És ha már új autók: a Meta vezérének sem kell szomorkodnia, alá egy színben passzoló Porsche 911 GT3 Touring került.