ma 2024.10.7 15:14
Olvasási idő 0:55
Maier Péter

„Be van bizonyítva, hogy laposföld is létezhet“ – Összeesküvés-elméletekkel kacérkodott Valkusz Milán az X-Faktorban

ARCOK GÁSPÁR LACI MAJKA MÉDIA RTL TELEVÍZIÓ TÓTH ANDI VALKUSZ MILÁN X-FAKTOR

Az X-Faktor mentora, Valkusz Milán azt mondja, szeret „rebel módon gondolkozni“, és amit tanítanak nekünk, az nem feltétlenül úgy van, ahogy. Majka, Tóth Andi és Gáspár Laci megdöbbenéssel fogadták a mentortárs gondolatait.

A laposföldelmélettel való kapcsolatáról vallott a hétvégi X-Faktorban Valkusz Milán 'Milo', az RTL tehetségkutató-műsorának egyik mentora.

A szombati adásban egy földönkívüli-jelmezbe öltözött férfi lépett színpadra, aki kifejezetten a Valmar rapperének – bár némileg átköltve – adta elő az Úristen című számukat.

Valkusz Milán kezet fog az önmagát Marsról származóként bemutató versenyzővel
Valkusz Milán kezet fog az önmagát Marsról származóként bemutató versenyzővel Forrás RTL Sajtóklub

A versenyző úgy érkezett a színpadra, hogy laposföldhívőként identifikálta magát, amiben – a többi mentor megdöbbenésére – Valkusz személyében megértő fülekre talált. A rapper-producer szerint ugyanis izgalmas ez a téma, érdekes rajta filózni.

Be van bizonyítva, hogy laposföld is létezhet, mert bebizonyították. Én szeretek kicsit ilyen rebel módon úgy gondolkozni, hogy rengeteg dolog, amit mondanak nekünk és tanítanak nekünk, az nem úgy van, ahogy

– mondta Milo, mire Majka a Balaton-tagadókhoz hasonlította mentortársát.

„Miért nem mondtad ezt előbb, mikor válogattuk a mentorokat?“ – kérdezte Gáspár Laci, akivel a produkciót követően Valkusz vitába keveredett, ugyanis szeretett volna közösséget vállalni vele, hiszen mindketten spirituális beállítottságúak. Gáspár Laci ezt visszautasította: „A kvantumfizika egy igazi dolog, de ez, amit te beszélsz, az egy igazi hülyeség“ – mondta a hosszú évek óta mentorként szereplő Gáspár.

Kiemelt tartalom
A Kabát FC a foci és a reality műfajának is teljes megcsúfolása, mégis az őszi felhozatal eddigi legszórakoztatóbb műsora A Kabát FC a foci és a reality műfajának is teljes megcsúfolása, mégis az őszi felhozatal eddigi legszórakoztatóbb műsora 2024.9.22 9:27

Azt persze nem tudjuk, hogy ez benne volt-e a forgatókönyvben, és a műsor szerkesztői próbálták kicsit kikarikírozni a dolgot, vagy őszintén bukott-e ki Valkuszból ez a vallomás. Az viszont biztos, hogy Majka, Tóth Andi vagy éppen a műsort vezető Miller Dávid és Pápai Joci arcára nagy megdöbbenés ült ki a jelenet során.

A jelenetet itt lehet visszanézni:

@xfaktoralexjordan23flash#fy#hungary#hungarian#xfaktor#xfactor#2024♬ eredeti hang - xfaktoralexjordan23Flash