ma 2024.10.4 17:41
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Pachert Balázs kiütéssel szeretné legyőzni Sánta Lászlót a Sztárboxban

ARCOK BALAZS KICKS MÉDIA PACHERT BALÁZS RTL SZTÁRBOX TELEVÍZIÓ

A 22 éves sneakervállalkozó a műsor előtt nem hallott a színészről. De a nagymamája igen.

Nem pontozással, hanem kiütéssel tervez nyerni a Balázs Kicks alapítója, Pachert Balázs a Sztárbox vasárnapi adásában, ahol Sánta László színész lesz az ellenfele – nyilatkozta az RTL-nek a 22 éves sneakervállalkozó.

A könnyűsúly-súlycsoport utolsó meccsét a Fókusz riportjában „a generációk csatájának“ nevezték, ugyanis az ország egyik legfiatalabb üzletembereként ismert fiú 21 évvel fiatalabb ellenfelénél.

Őszintén, én tényleg nem ismertem őt, a nagymamám ismerte. Nem tudom, hogy mit várjak tőle, az biztos, hogy én szeretném hozni azt, amit megtanultam az edzőmtől. Agresszív és határozott leszek a ringben, és remélem, hogy egy színvonalas meccset tudok vívni

– mondta Pachert.

A 43 éves Sánta László egyébként kifejezetten tiszteli az ellenfelét, amiért ilyen fiatalon ilyen sikeressé vált. Korábban találkoztak párszor, kedélyesen el is beszélgettek egymással, de ez a ringben – állítása szerint – nem fog számítani.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Pachert Balázs (@pachert_balazs) által megosztott bejegyzés

Magyarország legnagyobb limitált kiadású dizájnersneakerekkel foglalkozó üzletének tulajdonosa a tavalyi évet milliárd 517,7 millió forintos forgalommal zárta. Hatalmas bevétele és az új üzletei előtt kígyózó sorokon kívül a nála vásárló hírességekkel is felhívta magára a figyelmet: megfordult már nála például Majka, Szijjártó Péter külügyminiszter, valamint Magyar Péter, a Tisza Párt jelenlegi elnöke is.