ma 2024.9.27 10:52
Olvasási idő 1:09
Kovács M. Dávid

Lana Del Rey és Jeremy Dufrene titokban összeházasodott

ARCOK EGYESÜLT ÁLLAMOK HÁZASSÁG LANA DEL REY PÁRKAPCSOLAT

Egy hónappal azután, hogy a kapcsolatuk nyilvánossá vált, házasságkötéssel lépett szintet Lana Del Rey és Jeremy Dufrene kapcsolata.

Lana Del Rey és aligátortúrákat vezető párja, Jeremy Dufrene a jelek szerint megházasodott.

Az amerikai bulvársajtó csütörtökön már arról cikkezett, hogy a 39 éves énekesnő és partnere házassági engedélyt igényelt, majd kapott Louisiana államban, aminek értelmében a kérelem benyújtásától számítva 30 napjuk volt arra, hogy összeházasodjanak.

Lana Del Rey a 2024-es Reading Fesztiválon.
Lana Del Rey a 2024-es Reading Fesztiválon. Forrás Simone Joyner / Getty Images

Miután a People, a TMZ és a USA Today értesülései végigszántották az amerikai hírportálokat, a brit Daily Mail birtokába jutott több olyan felvétel is, amelyeken a 39 éves énekesnő menyasszonyi ruhában vonul airboatkapitány párja oldalán.

A Daily Mail innentől kész tényként beszélt Lana Del Rey és Jeremy Dufrene házasságáról, információik szerint az esküvőre szintén Louisianában (ahonnan az újdonsült férj származik) került sor csütörtökön, a ceremóniát az alig több mint kétezer fős Des Allemandes település vízpartos részén tartották.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

GERARDO (@ldr_fans) által megosztott bejegyzés

A klasszikus, földig érő fehér menyasszonyi ruhát viselő énekesnőt édesapja, Robert Grant kísérte az oltárhoz, ahol aztán kölcsönösen kimondták a boldogító igent párjával, aki – a szokásos kamionos sapka helyett ezúttal – elegáns fekete öltönyt, fehér inget és barna bőrcipőt húzott a nagy napon.

A szertartást követő fogadást a helyi kikötőben tartották, az ünnepségen Lana Del Rey testvérei, Caroline Grant és Charlie Hill-Grant is részt vettek. A Daily Mail cikke szerint az még egyelőre nem világos, hogy az énekesnő édesanyja, Patricia Ann Hill is ott volt-e az esküvőn.

Az elvált, háromgyermekes Jeremy Dufrene egyébként 2019-ben találkozott először újdonsült feleségével. Itt, Des Allemandes vizein működteti vízitúrás vállalkozását, amit időnként olyan hírességek is felkeresnek, mint Kate Hudson, Emma Roberts vagy Glen Powell.

Kiemelt tartalom
Intimitás elköteleződés nélkül: mit tesz az emberi kapcsolatokkal a randiappok új opciója? Intimitás elköteleződés nélkül: mit tesz az emberi kapcsolatokkal a randiappok új opciója? tegnap 15:51 -kor

Lana Del Rey a barátaival szintén részt vett egy mocsári túrán, amit Dufrene vezetett, az eseményt akkoriban még a Facebook-oldalán is dokumentálta. A kapcsolatuk viszont alig egy hónapja lett nyilvános, amikor augusztus végén kézen fogva videózták le őket a Reading Fesztiválon.