2024.8.30 13:46
Olvasási idő 0:50
Szöllősi Anna

Lana Del Rey egy aligátortúra-vezetővel jöhetett össze

ARCOK LANA DEL REY PÁRKAPCSOLAT

Lanát ezúttal egy louisianai aligátortúra-vezetővel hozták hírbe, akivel kéz a kézben sétálgatott egy fesztiválon a hétvégén.

Nagyon úgy tűnik, hogy Lanának nincsen a szerelemben zsánere: a hírek szerrint randizott már többek között zenészekkel, egy oklahomai reality sztárral/zsaruval, valamint egy olasz rendezővel és fotóssal is, mostani választása pedig egészen vadregényesre sikeredett.

Azután reppent fel a pletyka, hogy az énekesnő-dalszerző egy 49 éves alligátortúra-vezetővel, a louisianai Jeremy Dufrene-nel randizik, miután levideózták őket a hétvégén, ahogy egymást kezét fogva suhannak el a Reading and Leeds Fesztiválon.

A párt nem csak Leedsben kapták lencsevégre, a Redditre felkerült fotók tanúsága szerint nemrég együtt ebédeltek egy londoni pubban is. 

A People bulvármagazin arról ír, hogy Lana 2019 márciusa óta biztosan ismeri szíve legújabb választottját, akivel egy louisianai utazás során találkozhatott először. Az énekesnő részt vett egy mocsári túrán a barátaival, amit Dufrene vezetett, az eseményt akkoriban még a Facebook-oldalán is dokumentálta. 

Lana látszólag újra kapcsolatba került a hajóskapitánnyal, amikor májusban visszatért a lousianai Des Allemands-ba egy újabb légcsónakos túrára. Lana ezt azt élményt is megörökítette, a képaláírásban pedig már úgy hivatkozott Dufrene-re, mint „az emberére.“

Kiemelt tartalom
A szomorú számok szakításkor találnak be a legjobban, de jó-e ilyenkor érvágós zenét hallgatni? A szomorú számok szakításkor találnak be a legjobban, de jó-e ilyenkor érvágós zenét hallgatni? 3 nappal ezelőtt

A People szerint Dufrene két lány és egy fiú édesapja. Életrajza szerint vegyipari üzemben dolgozott és rákhalász volt, mielőtt megszerezte a jogosítvány légcsónakra, és vízitúra-vezetőként kezdett el dolgozni.