2024.9.23 11:21
Olvasási idő 0:42
Szöllősi Anna

Sztárbox: Shane Tusup lenagypapázta Torghelle Sándort, akivel szemben aztán durván alulmaradt

SPORT BOX RTL SHANE TUSUP SZTÁRBOX TORGHELLE SÁNDOR

Torghelle Sándor a Sztárbox legutóbbi adásában húsz másodperc alatt háromszor küldte padlóra az ellenfelét, majd technikai KO-val győzött.

Vasárnap folytatódott a Sztárbox, a negyedik adás első mérkőzésen Földes Eszter és Lola csaptak össze női pehelysúlyban, a férfi nehézsúly-kategóriában Mészáros András és Czutor Zoli szálltak ringbe, az est utolsó és egyben legjobban várt csatáját középsúly-kategóriában pedig Shane Tusup és Torghelle Sándor vívta.

A magyar válogatott egykori csatára és az erőnléti edző közötti konfliktus már az összecsapás előtt kiéleződött, ugyanis Tusup még a meccs előtti mérlegelésen lenagypapázta Torghellét, aki láthatóan ezt magára vette – írta meg a Telex

Minden bizonnyal már az előzmények is felspanolták Torghellét, az exfocista a meccs elején nagy hévvel ment neki Tusupnak, akinek esélye sem volt védekezni. Torghelle húsz másodperc alatt háromszor küldte padlóra az ellenfelét, majd a harmadik rászámolás után a bíró nem engedte tovább a meccset, de ezen a ponton a küzdelem a Sztárbox szabályai szerint automatikusan is véget ér. Torghelle technikai KO-val győzött, így ő jutott a férfi középsúly elődöntőjébe.

A Telex emlékeztetett, hogy Tusup nem fogadta valami jól a vereséget: a padlózások után végig pörölt a bíróval, értetlenül állt a történések előtt, majd az ítélet után dühösen az öltözőbe viharzott.