2024.9.17 10:24
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Egy pulival a karjában távozott Jesse Eisenberg, a Szemfényvesztők színésze Csepelről

ARCOK BUDAPEST CELEBSZPOTTING JESSE EISENBERG SZŐKE GÁBOR MIKLÓS

Jesse Eisenberg Szőke Gábor Miklós szobrász csepeli stúdiójában vendégeskedett.

Aranyban úszó csodaszarvas Budán, acél sasmadár a Fradi stadionnál, lehullajtott, de fűrésznyomokat viselő szarvasagancsokból készült kapu a vadászati világkiállításon, őrző-védő fa dobbermanok és farkasok Szilvásváradon – Szőke Gábor Miklós munkáit akár napi szinten is láthatja az ember hazánkban, de alkotásaival akár Görögországban vagy az Egyesült Államokban is találkozhatunk.

A szobrászművész csepeli stúdiójában a napokban Jesse Eisenberg amerikai színész (Zombieland, Social Network, A tintahal és a bálna, A hasonmás, Café Society) tett látogatást, aki Woody Harrelson és Morgan Freeman mellett épp Magyarországon jár, itt forgatja ugyanis a Szemfényvesztők legújabb részét.

Az amerikai színész a budapesti tartózkodása során a Terror Házában is megfordult már, csepeli látogatása alkalmával pedig nem távozott üres kézzel: a korábban Mark Zuckerberget is alakító Eisenberg egy kisméretű puliszoborral a kezében készített közös fotót Szőkével a stúdió bejárata előtt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Gabor Miklos Szoke (@gabormszoke) által megosztott bejegyzés

„Igazi öröm volt a stúdiómban találkozni Jesse Eisenberggel, aki a filmjeihez hasonlóan a való életben is egy nagyon barátságos, intellektuális és visszafogott ember. És Mark Zuckerberg után most már neki is van egy pulija“ – írta az előző hétvégén megosztott fotó mellé Szőke Gábor Miklós.