2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.1.6 12:12
Olvasási idő  0:29

Nicolas Cage Drakula lesz a vámpír segítőjéről szóló filmben

A Renfield áprilisban érkezik.

Maier Péter
2023.1.6 12:12 Olvasási idő  0:29
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

„Ki kell lépnem egy toxikus kapcsolatból“ – mondja a Renfield című film előzetesének első másodperceiben egy csoportterápián Nicholas Hoult (Mad Max – A Harag útja, Nagy Katalin – A kezdetek), aki a film címszereplőjét, azaz Drakula vámpír segítőjét alakítja az áprilisban érkező moziban. 

 

 

Renfield, aki Drakula jobbkeze, az előzetes alapján láthatóan nem élvezi a hírhedt Vámpírral való együttműködést. Ahogy a Telex írja, az 1897-ben született Bram Stoker-regényben Renfield egy elmegyógyintézetbe zárt, elmebeteg gyilkos volt, aki elevenen falt fel mindent, ami él, mert úgy gondolta, hogy a vérük halhatatlanná teszi majd. A tavasszal mozikba kerülő filmben feltehetőleg újraértelmeződik a történet, ráadásul mai köntösben. 

 

A filmet Chris McKay, a 2017-es Lego Batman-film rendezője jegyzi, a film legnagyobb sztárja pedig Nicolas Cage, ő alakítja Drakulát. Mutatjuk, hogy néz ki vámpírként:

 

Nicholas Cage Drakulaként a Renfield című filmben Forrás: Universal Pictures
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: telex.hu Thumbnail:  Universal Pictures
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra