2024.9.12 8:38
Olvasási idő 0:53
Maier Péter

Jon Bon Jovi egy nashville-i hídon beszélt le egy nőt az öngyilkosságról

ARCOK BON JOVI EGYESÜLT ÁLLAMOK ÖNGYILKOSSÁG

A zenész éppen egy klipet forgatott azon a hídon, ahonnan le készült ugrani a nő, de Jon Bon Jovi egy társával szakszerűen kommunikált vele.

Jon Bon Jovi szavai győzhettek meg egy nőt Nashville-ben, hogy ne ugorjon le egy hídról – írja a TMZ.

Amerikai idő szerint kedd este a zenész a People's House című dalához forgatott egy videóklipet a John Seigenthaler Pedestrian Bridge-en, amikor észrevette, hogy a nőnek segítségre van szüksége. Az esetről rendőrségi felvételt is megosztott a lap.

Látható, hogy a nő épp arra készül, hogy leugorjon, amikor Bon Jovi odamegy hozzá, és egy másik nővel együtt meggyőzik arról, hogy ne vessen véget az életének. Néhány másodperccel később látható az is, hogy segítenek neki átlépni a híd korlátján. 

Az énekest a nashville-i rendőrfőkapitány is felmagasztalta, bár azt nem tudni, hogy Jon Bon Jovi pontosan mit mondott az öngyilkosságra készülő nőnek.

Kiemelt tartalom
Az Idő Kertjének legszebb teremtményei, avagy ezek voltak a 2024-es Met-gála legjobb kreációi Az Idő Kertjének legszebb teremtményei, avagy ezek voltak a 2024-es Met-gála legjobb kreációi 2024.5.7 14:02

Az énekessel kapcsolatban köztudott, hogy ismeri a megfelelő bánásmódot a krízisben lévő emberekkel, JBJ Soul Foundation nevű alapítványán keresztül rengeteg, különböző problémával küzdő embernek segített már, és képezte is magát, hogy megfelelően tudjon cselekedni ilyen helyzetekben.

Ha öngyilkossági gondolataid vannak, és segítségre van szükséged, hívd a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot, ha pedig öngyilkossági szándékod van, hívd a 112-t! Amennyiben valaki másért aggódsz, ezen az oldalon találsz tanácsokat, hogy mit tudsz tenni ilyen helyzetben.