2024.8.28 15:09
Olvasási idő 0:55
Szécsi Krisztián

Aubrey Plaza elárulta, miért nem látta még A Fehér Lótusz 2. évadát, amiben ő az egyik főszereplő

FILMEK + SOROZATOK A FEHÉR LÓTUSZ AUBREY PLAZA SOROZATOK

Az első évadot még sikerült megnéznie.

Hiába a Golden Globe- és Emmy-jelölés, és persze a kritikai elismerés, Aubrey Plaza egy epizódot sem látott még A Fehér Lótusz második évadából. A színésznő a The Wall Street Journalnak adott interjújában árulta el, hogy azért nem tudta visszanézni magát a díjnyertes sorozatban, mert nem tud bejelentkezni a Max-fiókjába.

„Még mindig nem néztem meg, de majd meg fogom. Hogy őszinte legyek, gondjaim voltak az HBO Max fiókomba való belépéssel, amikor eredetileg meg akartam nézni. Nem emlékeztem a jelszavamra, és általában feladom, amikor nem tudom őket kitalálni. Egyszerűen nem tudom kezelni az ilyen dolgokat” – mondta Plaza, aki egyébként a sorozat első évadát még idejében meg tudta nézni, többek között ekkor lett rajongója a rendező, Mike White munkásságának is. 

Ezért nem látta még Aubrey Plaza a Fehér Lótusz második évadát
Forrás HBO MAX

A színésznő korábban már többször beszélt a streaming platformokkal kapcsolatos bosszúságairól. Tavaly a Vanity Fairnek mesélte, hogy „nagyon dühös” lesz, ha valamelyiket használnia kell.

Kiemelt tartalom
Horror, cyberpunk és jakuzák frigye, avagy milyen animéket nézzünk szeptemberben? Horror, cyberpunk és jakuzák frigye, avagy milyen animéket nézzünk szeptemberben? 2024.9.9 10:48

„Próbáltam megnézni a Top Chef huszadik évadát. Nem tudtam rájönni, hogyan lehet a kib*szott Hulu+Live-ot használni. Feladtam! Nem megy. Egyszerűen nem megy“ – mondta akkor Plaza. „Ezért azt szeretem csinálni, hogy felmegyek az iTunes-ra, és megveszem a régi filmeket. Vagy felmegyek az iTunes-ra, és az egész Maffiozók-sorozatot megvásárolom, aztán a férjem azt mondja: »Ezt szó szerint ingyen megnézheted az HBO Maxon«.“

Plaza egyelőre ráér behozni a lemaradását, a Fehér Lótusz harmadik évada ugyanis csak 2025-ben jelenik majd meg, arról, hogy mit lehet tudni eddig az új szériáról, ebben a cikkben írtunk részletesen.