2024.1.18 8:51
Olvasási idő 0:41
Masszi-Rigó Csilla

Újabb szereplőkkel bővült a Fehér Lótusz csapata, a Szexoktatás színésze is szerepet kap a sorozatban

FILMEK + SOROZATOK A FEHÉR LÓTUSZ HBO SEX EDUCATION SOROZATOK

Michelle Monaghan és Jason Isaacs csatlakozása után újabb nevekkel bővül "A Fehér Lótusz" szereplőgárdája, melynek új évadában még a "Sex Education" egyik legszerethetőbb színészét is láthatjuk.

Ahogy arról korábban is írtunk, már javában készül A Fehér Lótusz harmadik évada, mely ezúttal egy thaiföldi luxushotel vendégeinek életét dolgozza fel. A többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat csapata most újabb tagokkal bővült, Michelle Monaghan és Jason Isaacs leszerződtetése után Walton Goggins (Kemény motorosok, Az erényes Gemstone-ék), Sarah Catherine Hook (Démonok között 3., Impeachment: American Crime Story), Sam Nivola (Maestro, Fehér Zaj), Patrick Schwarzenegger (Éjjeli Napfény, Nagyfiúk 2.) és Aimee Lou Wood (Sex Education) is látható lesz az új epizódokban. 

Új sztárokkal bővült a Fehér Lótusz
Patrick Schwarzenegger, Aimee Lou Wood és Walton Goggins is csatlakozik a Fehér Lótusz sorozathoz. Forrás Daniele Venturelli/WireImage, Karwai Tang/WireImage, Theo Wargo/Getty Images

Az új évad forgatása februárban kezdődik Ko Szamuj, Phuket és Bangkok környékén, Thaiföldön. A cselekmény pontos részletei egyelőre titkosak, a sorozatot jegyző Mike White azonban korábban úgy nyilatkozott, hogy az új évad még az eddigieknél is őrültebb lesz. 

Kiemelt tartalom
11 film és sorozat a Netflix, a Max, a SkyShowtime és a Disney+ kínálatából, amit érdemes megnézned májusban 11 film és sorozat a Netflix, a Max, a SkyShowtime és a Disney+ kínálatából, amit érdemes megnézned májusban tegnap 19:06 -kor

A Fehér Lótusz már 2021-es debütálásakor is azonnali sikert aratott az HBO-nál. A Hawaii-on játszódó első évad húsz Emmy-jelölést és tíz győzelmet zsebelt be, köztük a legjobb limitált vagy antológia sorozatnak járó díjat. A 2022 decemberében bemutatott, Szicíliában játszódó második évad 23 Emmy-jelölést szerzett, köztük a legjobb drámasorozatnak járó elismerést, végül pedig öt díjat nyert.