2024.1.6 12:14
Olvasási idő 0:48
Szécsi Krisztián

Kiderült, kikkel is bővül A Fehér Lótusz 3. évada – Irány Ázsia!

FILMEK + SOROZATOK A FEHÉR LÓTUSZ HBO SOROZATOK

A cselekmény a délkelet-ázsiai országban, Thaiföldön fog játszódni, és olyan színészek kalandjait követhetjük végig, akik főszerepeket játszottak a Harry Potter-filmekben, vagy a Mission: Impossible-ben.

Erősen kezdődik a sorozatrajongók számára 2024, hiszen a nagysikerű A Fehér Lótusz produkciós csapata bejelentette, kikkel is tér vissza a széria harmadik évada.

Bár maga a forgatás tolódni kényszerült a hollywoodi írósztrájk miatt, így leghamarabb is csak 2025-ben darálhatjuk a történet legújabb epizódjait. Ám az már mindenképpen ismeretes, hogy a sorozat készítője, Mike White visszaül az írói és rendezői székbe, az új helyszín pedig Thaiföld lesz.
Jason Isaacs korábban a Harry Potter-filmek halálfalóját, Lucis Malfoyt alakította.Michelle Monaghan a Mission: Impossible-ből és a Mr. és Mrs. Smith-ből lehet mindenkinek ismerős.Parker Poseyt az elmúlt években Woody Allen 2016-os Café Society című filmjében, valamint a tavaly bemutatott szürrealista tragikomédiában, az Amitől félükben is láthattuk.
Galéria megtekintése
(3)

A Fehér Lótusz csapatához olyan színészek csatlakoznak, mint Jason Isaacs, aki a Harry Potter-filmekben Lucius Malfoy karakterét alakította, és aki egyébként májusban Budapestre látogat a Comic Conra, valamint Michelle Monaghan (Mission: Impossible, A törvény nevében), Parker Posey (Amitől félünk, A férjem védelmében) és Leslie Bibb (Vasember, Jupiter hagyatéka). Szintén csatlakozik a szereplőgárdához Dom Hetrakul és Tayme Thapthimtong, valamint Natasha Rothwell, aki az első évadban Belindát, a fürdővezetőt játszotta. Azonban az a szóbeszéd, miszerint Jack Black is feltűnik majd a legújabb évadban, hamisnak bizonyul, ezt maga Black cáfolta meg.

Kiemelt tartalom
Érkezik az Office spin-offja, de mitől lett ekkora siker az eredeti széria, és egyáltalán újraéleszthető-e? Érkezik az Office spin-offja, de mitől lett ekkora siker az eredeti széria, és egyáltalán újraéleszthető-e? tegnap 10:41 -kor

„Hosszabb lesz, nagyobb lesz, őrültebb lesz. Nem tudom, mit fognak gondolni az emberek, de én szuper izgatott vagyok, szóval legalábbis a magam barométere már bőven kiakadt...“  – mondta a rendező White, aki igencsak ígéretesen beszélt a thaiföldi kalamajkákról. Halál, keleti vallásosság és spiritualizmus – ezekre számíthatunk a hotel falai között.