2024.8.27 10:00
Olvasási idő 0:41
Masszi-Rigó Csilla

Mobilvécé ülőkéje alá rejtett kamerát találtak egy szórakozóhelyen, nyomoz a rendőrség

TÁRSADALOM BŰNÜGY

A sötét mobilvécében aligha lehetett látni a kamerát, melyet végül két lány vett észre a szolnoki szórakozóhelyen.

Nyomoz a rendőrség annak a szolnoki szórakozóhelynek az ügyében, ahol két bulizó lány rejtett kamerát talált az egyik mobilvécé ülőkéje alatt – derül ki a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hírportál híréből

„A kamerát az egyik barátnőm vette észre, amikor benyitott a vécébe. Este volt és telefonnal világított, így láttuk meg. Majd megnéztük, hogy van annyira sötét bent, hogyha nem világít az ember, észre sem lehet venni” – nyilatkozta az egyik lány, aki úgy tudja, ismeretlen elkövető ellen megtette a szórakozóhely a feljelentést.

A kamerát a wc ülőpereme alá helyezték el, és mivel az ilyen mobilvécékben a legtöbb esetben nincs világítás, nehezen észrevehetőek. „A nyomozó hatóság jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés vétség miatt feljelentés-kiegészítést rendelt el” – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a napokban több olyan felvétel is nyilvánosságot kapott, amelyen fiatal lányok, nők illetve influenszerek szerepelnek, az oldal felhasználói pedig vérdíjat tűztek ki a képeken látható lányok fejére, illetve azt tárgyalják hozzászólásokban, hogyan bántanák őket. A képeket tartalmazó pornóoldalon olyan amatőr videók is vannak, amelyeket nyilvános wc-kben készítettek.