2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.4 14:57
Olvasási idő  0:51

Érzelmes posztban üzent a Måneskin a magyaroknak

A Twitteren keresztül mondott köszönetet a világhírű olasz együttes a magyaroknak.

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.4 14:57 Olvasási idő  0:51
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Érzelmektől nem mentes, hálálkodó Twitter-posztban üzent a magyaroknak a világhírű olasz Måneskin együttes. A 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertesei május 16-én adnak majd koncertet a budapesti Papp László Sportarénában, a hazai rajongók azonban addig sem restek boldoggá tenni a rockbandát, mely Magyarországon most szerzett Platinát a Supermodel, a Mammamia és a Coraline dalokért, valamint az Il Ballo Della Vita albumért, ezen felül pedig háromszoros Platina elismerést kapott a Zitti e Buoni és a Teatro D’Ira Vol.I is, hatszorosat pedig az I Wanna Be Your Slave című dal. 

 

 

 

 

Arany- vagy platinalemez ma már nem csak az az album lehet, amelyből kiemelkedően sok fizikai hanghordozót, CD-t vagy más típusú hanglemezt adnak el. A digitális formában történő zenefelhasználás (streaming-előfizetések, videók) ma már hasonlóan döntő szerepet játszik abban, hogy egy album vagy egy dal arany, esetleg platina minősítést szerezzen.

Ahogy azt a slágerlisták.hu írja, a zeneipar ennek számontartására nemzetközileg elismert, úgynevezett ekvivalenciaszámításokat dolgozott ki, melyek alapján az albumokon fellelhető egy-egy hangfelvétel bizonyos számú letöltése vagy lejátszása is megfeleltethető egy albumértékesítésnek. Magyarországon ezeket a statisztikákat a MAHASZ figyeli. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: slagerlistak.hu Thumbnail:  Facebook/ Maneskin
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra