2024.8.23 15:12
Olvasási idő 0:31
Szöllősi Anna

Az Instagram újításával az egész világ megtudhatja, melyik a kedvenc zeneszámod

TECH-TUDOMÁNY INSTAGRAM KÖZÖSSÉGI MÉDIA ZENE

Az Instagram új funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáadjanak egy-egy dalt a profiljukhoz. Igen, pont úgy, mint a 2000-es években a Myspace-en.

Az Instagram által megosztott képernyőfotók szerint a profilhoz hozzáadott zeneszám a bemutatkozás résznél, a biónál jelenik meg, egészen addig, amíg azt el nem távolítjuk vagy le nem cseréljük. A Verge megjegyzi: az újítás hasonlít ahhoz a funkcióhoz, amit a MySpace közösségi oldal alkalmazott a 2000-es évek elején, annyi különbséggel, hogy az Instagramon nem indul el automatikusan a zene. 

A felhasználók a „profil szerkesztése” oldalra lépve választhatnak ki harminc másodpercnyi részletet egy olyan tetszőleges dalból, ami elérhető az Instagram zenei könyvtárában. Az újítás hamarosan mindenkinél megjelenik, érdemes lehet hozzá frissítgetni az alkalmazást.

Instagram
Forrás Instagram


Az Instagram az új funkciót Sabrina Carpenter popsztárral együttműködve indította el, akinek Espresso című fülbemászó slágere idén nyáron hatalmasat ment: az énekesnő hivatalos Instagram-oldalán jelent meg az eddig nem hallott Taste című szám harminc másodperces teasere, még az album pénteki debütálása előtt.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Sabrina Carpenter és a Fontaines D.C. hozták el a könnyűzenei Barbenheimert Playback Péntek: Sabrina Carpenter és a Fontaines D.C. hozták el a könnyűzenei Barbenheimert 2024.8.23 12:17