2024.8.19 12:10
Olvasási idő 1:08
Krajnyák Petra

Újabb váratlan sztárpár a láthatáron? Doja Cat a Stranger Things sztárjával andalgott London utcáin

ARCOK DOJA CAT RANDIZÁS STRANGER THINGS SZERELEM

Több videó és kép is megörökítette, amint a rapper és Joseph Quinn együtt iszogat egy bárban és egymást átkarolva járják a londoni utcákat.

Úgy tűnik igazak lehetnek a pletykák, miszerint Joseph Quinn és Doja Cat egy párt alkotnak. A rappert és a színészt egy camdeni szórakozóhelyen, a Dingwalls-ban kapták lencsevégre, amint Quinn épp átkarolja Doját.

Ezt követően egy közeli pubban is együtt látták őket, de több szemfüles járókelő kiszúrta a párost, amint egymást átölelve járkálnak a brit főváros utcáin.

Néhány héttel ezelőtt sokan rebesgették, hogy a 28 éves előadó ismét szingli lehet, ugyanis többen állították, hogy akkori barátja, J.Cyrus profilja jött szembe velük a Raya nevű társkereső alkalmazáson. Az énekesnő már 2022-ben arról beszélt az X-en, hogy mennyire vonzónak találja Quinnt, majd a színész kollégája, Noah Schnapp a Dojával folytatott privát beszélgetésének megosztásával mintegy megerősítette, hogy a rapper vonzódik Quinnhez.

Kiemelt tartalom
Intimitás elköteleződés nélkül: mit tesz az emberi kapcsolatokkal a randiappok új opciója? Intimitás elköteleződés nélkül: mit tesz az emberi kapcsolatokkal a randiappok új opciója? 2024.9.26 15:51

A screen shotok tanúsága szerint, melyeket később Schnapp tett közzé, Doja Instagramon írt a fiatal színésznek, hogy hozza össze őt kollégájával, Schnapp pedig azt válaszolta:

„LMAO, írj neki!“

Ezután Schnapp elküldte a rappernek Quinn Instagram-profilját, majd nem sokkal ezután TikTokon számolt be a beszélgetésről. Doja ezután egy Instagram live-ban kígyónak nevezte Schnappet, amiért megosztotta privát beszélgetésüket az engedélye nélkül.

„Nem azt mondom, hogy ez (amit tett) határozza meg az egész személyiségét, mármint nem ilyennek képzelem el Noah-t“

– mondta Doja, hozzátéve, hogy felelőtlenségét naivitásának és fiatalságának tudja be. A 19 éves színész később bocsánatot kért Dojától, így feltételezhetően kapcsolatuk rendeződött. Egyenlőre nem tudni, hogy a nyilvánosság előtt lezajlott összetűzésük mennyire játszott közre abban, hogy Quinn és Doja látszólag egymásra találtak.

A TMZ megkereste a rappert és a színészt is a feltételezett románccal kapcsolatban, válasz azonban egyik féltől sem érkezett.