2024.8.13 13:36
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Barack Obama megmutatta az idei kedvenc nyári slágereit, őt is elérte a Brat-mánia

ZENE BARACK OBAMA BRAT CHARLI XCX

A volt amerikai elnök ezúttal is egy eklektikus listát állított össze a nyár utolsó hónapjára, amin többek között Charli XCX, Billie Eilish és Bad Bunny dalai is helyet kaptak.

Ahogy 2015 óta két év – 2017 és 2018 – kivételével minden évben megteszi, Barack Obama idén is megosztotta nyári playlistjét. A 2024-es lista is igazi zenei felvágott, amiben a Rolling Stones, Bob Dylan, Nick Drake, Bob Marley és Sting szerzeményei mellett többek között Charli XCX, Bad Bunny, Beyoncé és Billie Eilish számai is helyet kaptak.

„A nyár végével szerettem volna megosztani néhány dalt, amiket mostanában hallgatok, és nem is az én lejátszási listám lenne, ha nem egy eklektikus keverék lenne. Remélem, találtok rajta valami újat, amit meghallgathattok“ – írta közösségimédia-felületein a volt amerikai elnök.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Barack Obama (@barackobama) által megosztott bejegyzés

Az idei nyár egyik legnagyobb durranása kétségtelenül Charli XCX zöldalma színű Brat albuma volt, amiről a 365 című dal került fel az egykori amerikai elnök nyári kedvencei közé. Azonban Chappell Roannak már nem jutott hely a listán, ami – a Consequence szerint – akár annak is köszönhető, hogy a popsztár visszautasította a felkérést, hogy lépjen fel a Fehér Ház által szervezett Pride-bulin.

Kiemelt tartalom
Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról 2024.9.7 11:19

Barack Obama playlistjét a YouTube-on és a Spotifyon is megtaláljátok, ha pedig az exelnök nyári olvasmányaira is kíváncsiak vagytok, akkor ide kell kattintanotok.