2024.8.12 15:14
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Aggódnak a rajongók Sabrina Carpenterért, aki egy tűzijáték miatt sikoltozva rohant le a színpadról

ZENE KONCERT SABRINA CARPENTER TŰZIJÁTÉK

Az énekesnő San Franciscó-i koncertjén rosszul sültek el a pirotechnikai eszközök, amiről videó is készült.

Szombaton San Franciscóban adott koncertet Sabrina Carpenter, akit a finálé alatt ért kisebb baleset a színpadon, miután beindultak mögötte a pirotechnikai eszközök.

Az esetről a Daily Mail tett közzé videót, ami alapján az énekesnőt előadás közben egy tűzijáték szikrái találták el, és ettől annyira megijedt, hogy táncosai nyomában sikoltozva hagyta el a színpadot.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés

Carpenter azóta az Instagram-oldalán posztolt a fellépésről, de ebben egy szó sem esik az esetről. Több komment is érkezett a rajongóktól, hogy aggódtak érte, de ő csak megköszönte a szervezőknek és a csapatának a hatalmas bulit. Remélhetőleg jól van, és annyira meg sem kottyant neki ez az egész, hogy úgy érezte, szóra sem érdemes, ami történt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter) által megosztott bejegyzés

Sabrina Carpenter friss slágereivel az utóbbi hónapok egyik legfelkapottabb popsztárja lett, új albuma, a Short n' Sweet augusztus 23-án érkezik. Nemrég – hogy megértsük a jelenség egyik fontos összetevőjét – mi is kielemeztük a gardróbját:

Kiemelt tartalom
Utazás a hiperfeminin pophercegnő, Sabrina Carpenter gardróbjába Utazás a hiperfeminin pophercegnő, Sabrina Carpenter gardróbjába 2024.7.29 14:07