2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Kovács M. Dávid
2023.1.3 12:33
Olvasási idő  1:08

Rendőrautóval karambolozott egy francia pornórendező és két színésznője a Népszínház utcában

Pierre Woodman egy fekete terepjárójával kanyarodott ki egy villogó rendőrautó elé a nyolcadik kerületben. Az egyik pornószínésznő a fején sérült meg, sokkos állapotban vitték kórházba.

Kovács M. Dávid
2023.1.3 12:33 Olvasási idő  1:08
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hétfő délután egy személyautó és egy terepjáró karambolozott a budapesti Népszínház utcában – írta meg a Baleset-info.hu. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy a személygépkocsi egy rendőrautó volt, a terepjárót pedig Pierre Woodman francia felnőttfilmes rendező és producer vezette.

 

A közúti balesetekre szakosodott portál információi szerint a fényjelzést használó – tehát villogó, de nem szirénázó – rendőrautó egy villamost kikerülve haladt a Blaha Lujza tér felé a Népszínház utcában, amikor kikanyarodott elé egy fekete színű, német rendszámú terepjáró.

 

A rendőrautó nagy erővel csapódott bele a BMW-be, kirobbantak a légzsákok, az anyósülésen utazó rendőr keze megsérült, őt a helyszínen látták el. Mint hamarosan kiderült, a másik kocsit Pierre Woodman vezette, aki mellett egy másik férfi ült, a hátsó üléseken pedig két pornószínésznő, Liz Ocean és Lola Heart utazott – utóbbit sokkos állapotban szállították kórházba.

 

A balesetről maga a pornórendező is beszámolt a Twitter-oldalán. „2023 jól indult... Annyira élveztem az évkezdetet az elbűvölő Liz Oceannel, de hazafelé menet egy nagyon gyorsan haladó rendőrautó belénk hajtott. Lola Heart a fején sérült meg, és a kórházban kötött ki, de mostanra hazamehetett, jól van“ – írta Woodman.

 

 

A poszt alatt maga Lola Heart is felbukkant, aki aznapi tweetjében a balesettel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Hátborzongató helyzet volt, nagyon gyorsan történt minden. Az orvosok azt mondták, rendben vagyok, szóval semmi gond. Szerencsére mindenki jól van, szegény autót leszámítva.“

A rendőrség Telexnek küldött válaszából kiderül: járműveik esetében a fényjelzés használata önmagában nem minősül megkülönböztető jelzésnek, Woodman viszont a tábla ellenére nem adta meg az elsőbbséget, a baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Pierre Woodman / Twitter
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra