2024.8.2 17:01
Olvasási idő 0:47
Krajnyák Petra

Friss arculattal született újjá az ország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közösségi oldala

ÉLETMÓD KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZÉPSÉG SZÉPSÉGÁPOLÁS

Komoly ráncfelvarráson esett át a Krémmánia: a letisztult, felhasználóbarát arculat mellett új funkciók is várják a felhasználókat.

Megújult az olvasók véleményére épülő Krémmánia.hu, Magyarország legnagyobb szépségápolásra specializált online közössége. A Central Médiacsoport kiadványa, amely a szépség- és hajápolás, valamint a sminktermékek és parfümök világába kalauzolja el felhasználóit, most új arculattal és új szolgáltatásokkal egészült ki.

Az oldal megújulása a modernebb külső mellett egyéb újdonságokat is hozott, amik kialakításában a felhasználók véleményét is figyelembe vették. A sokak által javasolt „Polcaim” menüpontban az olvasók kedvenc termékeiket választhatják ki, így azok csupán egyetlen kattintásra lesznek a legközelebbi vásárlásnál. Az új menü és keresőmotor pedig még egyszerűbb navigációt biztosít.

Bauer Évi, a Krémmánia.hu főszerkesztője. Forrás Krémmánia

„Nagyon büszke vagyok, hogy a kezdetek óta jelen vagyok egy olyan, maximálisan őszintének és hitelesnek tartott oldal életében, ami egyrészt segít a tudatos kozmetikumválasztásban, másrészt pedig viszonyítási pont és egy igazi lovebrand“ – mondta Bauer Évi főszerkesztő.

Kiemelt tartalom
A munkahelyi kiégésre a válasz: slow living  A munkahelyi kiégésre a válasz: slow living 2024.10.17 10:51

Ugyanakkor a lap számára továbbra is a közösségi szellem, a magbízhatóság és minél jobb felhasználói élmény áll a középpontban. Az oldal új szlogenje, „A valódi szépség hitelességgel kezdődik” is ezt a filozófiát tükrözi.

Kenyhercz Kinga Krémmánia.hu digitálisportfólió-igazgatja. Forrás Krémmánia

„Büszkék vagyunk, hogy ennyien szeretik és használják naponta az oldalt, és bízunk abban, hogy a ráncfelvarrással egy még erősebb közösség épül, akik továbbra is releváns és hiteles véleményt adhatnak egymásnak a termékekről” – mondta Kenyhercz Kinga digitálisportfólió-igazgató.

A Krémmánia megújult felületét itt tudjátok megnézni.