2024.7.26 8:50
Olvasási idő 1:02
Kovács M. Dávid

Párbaj nélkül távozott a Való Világ várandós versenyzője

ARCOK MÉDIA RTL TELEVÍZIÓ VALÓ VILÁG VALÓSÁGSHOW

A villában teherbe esett VV Reni kiesett a Való Világ 12-ből, ezzel 5 millió forinttal nőtt a valóságshow nyereményalapja.

A várandós VV Reninek azonnali hatállyal távoznia kellett a Való Világból, miután játékostársai, illetve a nézők kiszavazták a valóságshow-ból, írja az RTL.

Mint ismert, a játék egyik versenyzője, VV Reni a műsorban tudta meg, hogy teherbe esett villabeli párjától, VV Geritől. A játékos állapotát vérvizsgálat igazolta, ő azonban úgy döntött, hogy saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében folytatja a játékot.

A villalakóknak ezt követően speciális kiválasztáson kellett döntést hozniuk, figyelembe véve, hogy a kiválasztott sorsát a nézők kezébe adják: ha a műsor nézői úgy döntenek, hogy a kiválasztott párbaj nélkül távozzon, 5 millió forinttal nő a nyereményalap, ellenkező esetben azonban párbajon kell megmérettetnie magát.

Kiesett a VV Geritől terhes VV Reni a Való Világból.
Kiesett a VV Geritől terhes VV Reni a Való Világból. Forrás RTL

Hosszas tanácskozás után a legtöbb jelet végül Reni kapta, aki végül párbaj nélkül, azonnali hatállyal távozott a villából. A hírt a szerdai összefoglaló végén Puskás-Dallos Peti műsorvezető közölte a villalakókkal. „Beáldoztak engem a többiek“ – értékelte a helyzetet a kiesése után a játékos.

VV Reni azt mondta: miután megtudta, hogy terhes, csupán annyi vágya volt, hogy egyedül maradhasson, és kisírja magát. Közben villabeli párja reakciójától is tartott, ezért hatalmas kő esett le a szívéről, amikor VV Geri az eredmények hallatán megölelte  őt. A pár villában maradt fele összetört Reni távozása miatt.

Miután elhagyta a villát, a Való Világ 12. szériájának utolsó kiválasztását is megtartották, amelyen párja, VV Geri kapta a legtöbb jelet. A játékos csütörtök este a párbajellenfelét is megnevezte: Giadával száll szembe az évad utolsó párbaján.

Az RTL korábban VV Reni terhessége kapcsán közölte: a biztonságos szerelmi együttlét minden feltétele folyamatosan biztosított a játék teljes időtartama alatt a játékosoknak, a villában ráadásul 0–24 órás orvosi ügyelet érhető el.