2024.7.23 17:52
Olvasási idő 0:58
Krajnyák Petra

A Blackpink rappere a Louis Vuitton nagykövete lett

DIVAT LOUIS VUITTON BLACKPINK

J-Hope, Sophie Turner és Zendaya mellett Lisát is láthatjuk majd a francia márka kampányaiban.

Még márciusban röppentek fel az első hírek arról, hogy Lalisa Manobal, a Blackpink Lisája lehet a Louis Vuitton új nagykövete, majd kedden a francia márka hivatalosan is bejelentette, hogy a K-pop-sztár is csatlakozik a márkát képviselő sztárok garmadájához.

A bejelentést aligha ért váratlanul bárkit, hiszen Lisa a francia divatház őszi ready-to-wear kollekciójának bemutatóján is részt vett, partnerét, Frédéric Arnault-t pedig nemrég nevezték ki a Moët et Chandon, a Hennessy és a Louis Vuitton egyesüléséből származó LVMH francia cégcsoport órákra specializálódott ágazatának vezérigazgatójává.

Lisa 2020-ban a szintén az LVMH-hez tartozó Celine márka nagykövete volt, sőt, a divatház 2022-es nizzai bemutatóján még a kifutón is végigsétált. A thai énekesnő jelenleg teljes erőbedobással építi szólókarrierjét, ezzel az új pozícióval pedig megszilárdította a K-pop-együttestől független arculatát.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Louis Vuitton (@louisvuitton) által megosztott bejegyzés

Egyébként a csapat valamennyi tagja részesült már hasonló kitüntetésben: Jennie – aki Lisa mellett lánycsapat másik rappere – a Chanel, Jisoo a Dior, Rosé pedig a Saint Laurent nagykövete lett. Jelenleg mindannyian a szólókarrierjükön dolgoznak, Lisa pedig saját menedzsmentcéget is alapított Lloud Co. néven.

Kiemelt tartalom
Vörös és fekete a köbön, sárkányok és harness – OUTFIT CHECK a holdújévi K-pop&K-Hip-hop bulin az Akváriumban Vörös és fekete a köbön, sárkányok és harness – OUTFIT CHECK a holdújévi K-pop&K-Hip-hop bulin az Akváriumban 2024.2.18 15:01

Közben az énekesnek nemrég debütált legújabb, Rockstar című kislemeze is, ami a Billboard Global 200-as listájának negyedik helyén debütált – ez volt a harmadik top 10-es slágere a 2021-es, Lalisa és Money című kislemezek után. Lisa emellett színészként is hamarosan debütál A Fehér Lótusz harmadik évadában.

A Louis Vuitton a reklámarcaival szokatlanul sokszínűnek számít a divatiparban: nagykövetei közé tartozik Zendaya, Emma Stone, Sophie Turner, Ho-Yeon, Ana de Armas, Deepika Padukone, a BTS J-Hope-ja, Felix a Stray Kidsből, valamint Hyein a NewJeansből.

Kiemelt tartalom
A Blackpink énekesnője is szerepet kap a Fehér Lótusz új évadában A Blackpink énekesnője is szerepet kap a Fehér Lótusz új évadában 2024.2.13 9:54