2024.7.22 13:23
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Holtan találták Simsik Cynthia kézilabdázót, akit napok óta keresett a rendőrség

SPORT ELTŰNÉSEK KÉZILABDA SIMSIK CYNTHIA SZLOVÁKIA

A 31 éves, dunaszerdahelyi jobbszélső múlt hét óta nem adott életjelet magáról. Hétfőn erősítették meg a halálhírét.

31 éves korában meghalt Simsik Cynthia kézilabdázó, aki karrierje során hét magyar csapatban is pályára lépett.

Simsik Cynthia jelenleg Dunaszerdahelyen élt, a Trnavak.sk szlovák hírportál információi szerint eltűnését múlt szerdán jelentette egyik hozzátartozója a rendőrségen.

Simsik Cynthia 31 éves volt
Simsik Cynthia 31 éves volt Forrás NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak

Hétfőn az NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak nevű Facebook-oldal közölte Simsik Cynthia halálhírét, amit nem sokkal később a dvsckezilabda.hu is megerősített. „Simsik Cynthia 2013 januárjától 2015 februárig volt a DVSC játékosa. Ez idő alatt 38 tétmérkőzést játszott a klub színeiben. Emlékét örökre megőrizzük!“ – írták.

A jobbszélső Párkányban kezdte pályafutását, de a városnak csak felnőtt csapata volt, így fiatalként kevés játéklehetőséghez jutott. Ezután tanulmányainak köszönhetően Budapestre és a Szent István SE Építőkbe került. Innen igazolta le a DVSC, később pedig a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is kézizett.

Simsik Cynthia magyarországi karrierje során 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott.

FRISSÍTÉS: A Startitup szlovák hírportál értesülése szerint a 31 éves korában elhunyt Simsik Cyntia holttestét műanyag zsákba tekerve találták meg egy nagymegyeri családi házban. A polgárőrség szerint élettársa szándékosan vezethette félre a keresőcsapatot.

Kiemelt tartalom
Szlovák lapok: Műanyag zsákba csavarva találhatták meg Simsik Cynthia kézilabdázó holttestét Szlovák lapok: Műanyag zsákba csavarva találhatták meg Simsik Cynthia kézilabdázó holttestét 2024.7.22 17:44