2024.7.16 11:41
Olvasási idő 0:53
Masszi-Rigó Csilla

Hundred Sins kevesli a telexes Sajó Dávid büntetését, Fluor Tomi is beleállt a maszkos zenészbe

ZENE HUNDRED SINS MAGYAR ZENE MÉDIA ÚJSÁGÍRÁS

Még mindig nem ért véget Hundred Sins és a Telex újságírójának beefje, pedig már Sajó Dávid és a lap főszerkesztője is bocsánatot kért a producertől. Közben Fluor is hozzászólt a témához.

Több mint egy hónap után sem ért még véget Hundred Sins és a telexes Sajó Dávid csörtéje, a maszkos zeneszerző ugyanis egy vasárnapi X-posztban nehezményezte, hogy az újságírót Német Tamás, a lap főszerkesztője csupán lefokozta, Sajó pedig továbbra is készíthet interjúkat és cikkeket az oldalra, igaz, mindezt hivatalosan már nem a Telex After rovatvezetőjeként.

„Végül is amúgy mi változott Sajó «lefokozásával»? Ugyanúgy ott a pofája mindenhol és írja a cikkeket, @Telexhu nyugodtan rakjátok a fiókba egy évre minimum” – írja Hundred Sins, akiről Sajó Dávid még júniusban tett közzé engedély nélkül egy fotót az Instagram-oldalán.

A csatározásba még Fluor Tomi is bekapcsolódott, aki egy korábbi posztjában kérdezte fel Hundred Sinst arról, etikus-e kurvaanyáztatni a közönséget, miután a zenész a Kolorádó fesztiválos koncertjén trágár jelzőkkel illette Sajót.

Hundred Sins karrierjének kezdete óta gondosan ügyelt arra, hogy arca a nyilvánosság előtt ismeretlen maradjon, a Telex újságírója azonban saját állítása szerint egy kettejük között régóta húzódó konfliktus miatt lépett át egy határt, és rakta ki rövid időre a zenész arcát. Ezt követően Német Tamás és a Telex közleményben kért elnézést Hundred Sinstől.