2024.7.15 9:49
Olvasási idő 0:39
Maier Péter

Megerősítette a válását Földes Eszter és Lovasi András

ARCOK FÖLDES ESZTER HÁZASSÁG LOVASI ANDRÁS VÁLÁS

A bulvármédia a közelmúltban már arról cikkezett, hogy a pár házassága válságban lehet, majd Lovasi és Földes a közösségi médiában erősítette meg, hogy külön utakon folytatják.

Földes Eszter és Lovasi András házassága véget ért – ezt Lovasi Facebook-oldalán közösen erősítették meg hétfő reggel.

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában“ – írják.

Lovasi András énekes és Földes Eszter színésznő a Kiscsillag zenekar Semmi konferencia című zenés színházi produkciója nyilvános főpróbáján a vecsési Bálint Ágnes Kulturális Központban 2017. március 24-én.
Lovasi András énekes és Földes Eszter színésznő a Kiscsillag zenekar Semmi konferencia című zenés színházi produkciója nyilvános főpróbáján a vecsési Bálint Ágnes Kulturális Központban 2017. március 24-én. Forrás MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Blikk a múlt héten már arról írt, hogy a két elismert előadóművész házassága válságban lehet, ugyanis Földes Eszter saját közösségimédia-felületéről törölte a közös képeiket, illetve olyan idézeteket osztott meg, amikből könnyű vált a szakításukra következtetni.

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy” – idézte Földes Eszter a francia Jean Racine-t az Instagramon. Ezután Anna Lembke amerikai pszichológustól is megosztott egy gondolatot:

A kölcsönös őszinteség kizárja a szégyenérzetet. Amikor a gyengeségeink ellenére is elfogadnak bennünket, mélyebben tudunk kötődni a másikhoz, és ez a meghitt érzelmi közeg »intimitásrobbanást« eredményezhet. Azt az intimitást, amelyért annyira sóvárgunk, soha nem a tökéletességünk hozza el számunkra, hanem az, ha képesek és hajlandók vagyunk együtt dolgozni a hibáinkon.

Földes Eszter és Lovasi András tíz éve voltak együtt, és kilenc éve házasodtak össze. Egy gyermekük született, Álmos Fülöp, 2018-ban.