2024.7.8 9:22
Olvasási idő 0:46
Szöllősi Anna

Szakított Dárdai Blanka és L. L. Junior

ARCOK DÁRDAI BLANKA L L JUNIOR SZAKÍTÁS

Két év után döntöttek a különválás mellett.

Dárdai Blanka, az X-Faktor egykori versenyzője egy Insta-sztoriban jelentette be, hogy a közelmúltban szakítottak szintén zenész párjával, L. L. Juniorral.

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkotunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni“ – írta Dárdai.

Dárdai egy dal írása közben találkozott a nála 18 évvel idősebb zenésszel, aki ekkor éppen második válása közepén volt. 2022 novemberében vált hivatalossá a kapcsolatuk,  ami nem volt hullámvölgyektől mentes, többször is a szakításukról szóltak a hírek – emlékeztetett a 24.hu.

„Talán túl nagy falat volt ez nekünk, és ezért jelent meg sok cikk arról, hogy itt viharos minden, mert szerintem mi sem tudtunk lépést tartani azzal, amilyen érzést mi kaptunk az első randin. Egy olyan kapcsolódás volt köztünk az első pillanatban, amit nehéz volt helyre tenni és a hétköznapi életünkbe belepasszírozni. Sok minden történt ebben a két évben“ – mondta Dárdai Blanka az RTL Fókusz című műsorának márciusi interjújában.

Kiemelt tartalom
Először beszélt a nyilvánosság előtt a párkapcsolatukról Dárdai Blanka és L.L. Junior Először beszélt a nyilvánosság előtt a párkapcsolatukról Dárdai Blanka és L.L. Junior 2024.3.19 16:53

Ami biztos, hogy még legalább egyszer láthatja őket együtt a nyilvánosság, hiszen ők is szerepelnek az idei Ázsia Expresszben, ami várhatóan ősszel kerül majd műsorra.