2024.3.19 16:53
Olvasási idő 1:11
Masszi-Rigó Csilla

Először beszélt a nyilvánosság előtt a párkapcsolatukról Dárdai Blanka és L.L. Junior

ARCOK DÁRDAI BLANKA L L JUNIOR PÁRKAPCSOLAT

2022-ben röppent fel először a hír, hogy szerelem szövődött a két zenész között. A kapcsolatuk azóta sok mindent átélt, de továbbra is stabil, már az összeköltözést tervezik.

Hiába a 18 év korkülönbség, Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata stabil, a pár tagjai pedig az RTL Fókusz című műsorában beszéltek először a szerelmükről és a közös életükről.

Először adott interjút L. L. Junior és Dárdai Blanka
L. L. Junior és Dárdai Blanka Forrás RTL

Ahogy az interjúban mondják, sokan hiszik azt, hogy a problémáik generációs különbségekből fakadnak, és bár életük teljesen más szakaszában találkoztak egymással, megküzdöttek a másikért. Kapcsolatukról úgy nyilatkoztak, hogy szeretnek elbújni, és bár sok cikk születik róluk, egyáltalán nem szeretik a szereplést. Úgy érzik: talán pont ez a túlzott figyelem volt az, amit eleinte nehéz volt megemészteniük. 

Talán túl nagy falat volt ez nekünk, és ezért jelent meg sok cikk arról, hogy itt viharos minden, mert szerintem mi sem tudtunk lépést tartani azzal, amilyen érzést mi kaptunk az első randin. Egy olyan kapcsolódás volt köztünk az első pillanatban, amit nehéz volt helyre tenni és a hétköznapi életünkbe belepasszírozni. Sok minden történt ebben a két évben

– mesélte Dárdai Blanka, aki egy közös dal előkészítésekor találkozott L.L. Juniorral.

A 25 éves énekesnő rengeteget foglalkozik választottja gyermekeivel, heti több napot is együtt töltenek egymással, a nagyobbik fiúval, Lacikával már régóta jó a viszonyuk, Lesi László Junior kisebb gyerekével, Lilivel viszont csak azután ismerkedett meg, hogy a férfi elvált előző feleségétől, Körtvélyessi Kingától. 

Szembesül az ember azzal, hogy ott mik a szabályok, apánál mi a szabály, és akkor én vagyok egy harmadik fél, akinek ezekhez a szabályokhoz alkalmazkodni kell. Illetve én is hozom, hogy »ne edd meg a csokit vacsi előtt«. Nekem is ezeket meg kellett tanulnom, mert nyilván nem én vagyok az anyjuk. Nagyon érdekes ebben részt venni nap mint nap, csütörtöktől meg jön az élet. 

Dárdai Blanka és L.L. Junior egyébként még nem élnek együtt, de már tervezik az összeköltözést. A pár hétfőtől csütörtökig a gyerekekkel van, hétvégén pihennek és szórakoznak, jelenleg éppen az Egyesült Államokban kirándulnak és adnak koncerteket a magyar közönségnek.