2024.7.5 13:53
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Playback Péntek: Zach Bryan és a Kasabian új albumai dobják fel az uborkaszezont

Playback Péntek: Zach Bryan és a Kasabian új albumai dobják fel az uborkaszezont
Forrás REFRESHER / Heilman Petra
ZENE LANA DEL REY MAGYAR ZENE PLAYBACK PÉNTEK ZACH BRYAN

New Music Friday REFRESHER-módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

A nyár – és így az év – talán legüresebb péntekjét éljük, különösen a lemezmegjelenések szempontjából, de a countryrajongók így sem szomorkodhatnak: az Amerikában lehengerlő népszerűségnek örvendő (és nagyon okos PR-fogásokhoz nyúlóZach Bryan megérkezett 19 dalos új lemezével, amin Bruce Springsteen és John Mayer is közreműködtek. 

A fő énekesének kiválásával négyfőssé váló Kasabian már a második lemezét hozza ki a bántalmazás miatt elítélt Tom Meighan kirúgása óta. A 2000-es évek indie hullámának egyik vezető zenekara talán legpopposabb anyagával jelentkezett, amit a Guardian már-már a Coldplayhez hasonlítgat.

A hét legnagyobb zenei sztorija ugyanakkor egész biztos a Migos-rapper Quavo és Lana Del Rey közös dala, amiben mindkét előadó kilépett kicsit a saját komfortzónájából, mindezt úgy, hogy meglepően (?) önazonosak maradtak együtt.

Az új megjelenésekből készült válogatásunkat megtaláljátok a Spotifyon, mentsétek le a playlistet, hogy – az ennél sokkal tartalmasabbnak ígérkező – következő pénteken se maradjatok le a legfontosabb friss zenékről!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!