2024.7.2 11:58
Olvasási idő 1:00
Szöllősi Anna

Több mint egymillió forintért vettek Taylor Swift-jegyeket, csak épp a koncertből nem láttak semmit

ZENE EGYESÜLT KIRÁLYSÁG KONCERT TAYLOR SWIFT

A brit Guardian egyik olvasója 2649 fontért (kb. 1,2 millió forint) vásárolt négy VIP-jegyet Taylor Swift egyik liverpooli koncertjére. A "The Eras Tour" koncertjeitől több rajongó sem azt kapja, mint amire a borsos jegyárért cserébe számított.

A Guardian olvasója a jegyekkel a lányait szerette volna meglepni, akik végül is tényleg meglepődtek, ugyanis Taylor Swift (egyik) liverpooli koncertjén csak egy sátorra és a fekete műanyag fóliával letakart hangcuccokra volt kilátásuk.

Tavaly júliusban 2649 fontot fizettem az AXS-nek négy jegyért Taylor Swift e havi liverpooli koncertjére, hogy megajándékozzam a lányaimat. Amikor megérkeztek, azzal szembesültek, hogy a színpadra való kilátásukat teljesen elállja egy sátor és a fekete műanyagba csomagolt, nagyméretű technikai berendezés

– mondta el az olvasó, akinek a gyerekei ugyan kérték, hogy helyezzék át őket, de erre a szervezők a leghátsó sarokban adtak nekik helyet, olyan rajongók mellett, akik a VIP-jegyár töredékét fizették.

A megvásárolt prémium csomag „felejthetetlen helyeket“ és merchcuccokat ígért, az elbarikádozott kilátásról sem az értékesítési oldalon, sem a visszaigazolásban nem esett szó.

taylor swift
Forrás The Guardian

A Guardian egy másik olvasója – a kenti Favershamből – szintén attól tart, hogy az ő koncertélménye is hasonló kudarcba fullad, hiszen az ismerősöktől, illetve a közösségi médián keresztül érkező visszajelzések és fotók azt sugallják, hogy ő is azért fizetett két VIP-jegyért 1320 fontot (kb. 617 ezer forint), hogy egy nagy sátrat és egy terjedelmes hangtechnikai felszerelést bámuljon.

Abból a sorból, amit kijelöltek nekünk, úgy néz ki, hogy éppen csak látni fogjuk a képernyőt, de semmi mást

– írja az olvasó, aki nincs egyedül a problémájával: az interneten többen számoltak be arról, hogy a prémium ülőhelyeikről a kilátás szinte teljesen el volt barikádozva, és örültek, ha a képernyőre ráláttak.

A Guardian kereste az AXS-t, valamint a turnét szervező testvércéget, az AEG Presentst, de megkereséseikre mostanáig nem érkezett válasz.