2024.7.2 8:51
Olvasási idő 0:46
Szöllősi Anna

Testközelből láthatjuk a Take That tagját: Howard Donald a Budapest Parkban fog DJ-zni

ZENE BUDAPEST PARK KONCERT TAKE THAT

A Take That szerdán ad koncertet Budapesten, a buli után pedig Howard Donald pörgeti a lemezeket.

Több mint harminc éves pályafutása során szerdán először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb popcsapata, a Take That, és erre az estére újból összeáll a ‘90-es évek egyik kultikus hazai együttese, Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM is. Az este meglepetései itt nem érnek véget: a koncert után a Budapest Park Dzsungel nevű táncterén a Take That egyik alapítója, Howard Donald pörgeti majd a lemezeket.


Anglia egyik legmenőbb popcsapatának oszlopos tagja, Howard Donald nemcsak a popzene elkötelezett híve, de gyermekkora óta aktívan érdeklődik az elektronikus zenei irányzatok iránt is. Ízlését ezen a téren elsősorban bátyja vinilgyűjteménye határozta meg, amiben olyan ínyencségekre bukkant, mint a Kraftwerk, John Foxx, az Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) vagy Gary Numan.

Magyarországra jön a Take That
Forrás Getty Images / Alan Chapman/Dave Benett

Tinédzserként sokszor megfordult breaktánckörökben, és itt ismerkedett meg egyik későbbi zenésztársával is. Már egészen fiatalon, bőven a Take That előtt otthon találta magát a lemezjátszók mögött, és a DJ-zés azóta is a szenvedélye. Eklektikus zenei ízlését tükrözik szettjei, amikben a house-tól a dance-klasszikusokig bármi előfordulhat.

Kiemelt tartalom
„A közösségünk közelsége az, ami igazán éltet“ – Interjú Yungbluddal „A közösségünk közelsége az, ami igazán éltet“ – Interjú Yungbluddal 2024.6.1 8:48

Július 3-án tehát duplázik a Parkban: először a nagyszínpadon láthatjuk a rendkívül látványosnak ígérkező első magyarországi Take That-koncerten, majd az éjszaka folyamán egy sokkal intimebb helyszínen, a Dzsungelben táncoltatja tovább DJ-szettjével a közönséget.