2024.6.30 13:12
Olvasási idő 1:26
Krajnyák Petra

Ismét bosszúpornó terjesztésével vádolják Diplót

ARCOK BÍRÓSÁGI ÜGY BOSSZÚPORNÓ DIPLO PORNÓ SZEXUÁLIS ERŐSZAK

A nő, akinek személyazonossága egyenlőre ismeretlen, állítása szerint 7 évig létesített szexuális kapcsolatot Diplóval, aki beleegyezése nélkül készített róla szexuális tartalmú képeket és videókat.

A Page Six által megszerzett bírósági dokumentumok szerint bosszúpornó terjesztése miatt indított pert egy nő Thomas Wesley Pentz, művésznevén Diplo ellen. A nő személyazonossága egyenlőre ismeretlen. Állítása szerint hét évig volt a Grammy-díjas DJ barátnője, és kapcsolatuk alatt beleegyezése nélkül szexuális tartalmú képeket és videókat készített róla, majd azokat egy harmadik félnek továbbította.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

diplo (@diplo) által megosztott bejegyzés

A New Yorkban élő nő szerint 2016 júniusától egészen 2023-ig testi kapcsolatban állt Diplóval, akivel kezdetben Snapchaten küldözgettek egymásnak szexuális tartalmú üzeneteket. A bírósági keresetlevél szerint a nő megengedte Diplónak, hogy időnként felvételt készítsen szex közben, de „tudatta vele, hogy nem akarja, hogy partnere az ő kifejezett beleegyezése nélkül rögzítse őket szexuális tevékenység közben“, valamint soha nem adott engedélyt arra, hogy egy harmadik félnek eljuttassa a róla készült videókat és képeket.

Kiemelt tartalom
Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz 2024.4.20 10:42

Azonban a nő szerint 2023 novemberében egy harmadik fél felvette vele a kapcsolatot, aki 2018. október 14-én olyan tartalmat kapott Snapchaten, amelyen a pert indító nő „nemi szervei, feneke és arca“ látható. Beszélgetésük után a meg nem nevezett személy, aki kapcsolatba lépett a később pert indító nővel, feljelentést tett a New York-i rendőrségen. 

Az ismeretlen nő most 150 000 dollárig (55 millió forintig) terjedő kártérítést követel a zenésztől, akinek ügyvédje, Bryan Freedman a Page Sixnek elmondta, hogy Diplo „újra és újra megbízhatatlan személyek egy csoportja és gátlástalan ügyvédeik célkeresztjébe kerül, akik hazugságokat állítanak, hogy pénzt csikarjanak ki belőle“.

Ezzel szemben Micha Liberty, a pert indító nő ügyvédje a Page Sixnek elmondta, hogy „Diplo tettei a hatalommal való súlyos visszaélést és az emberi méltóság égbekiáltó semmibevételét jelentik“.

„Elengedhetetlen, hogy mi, mint társadalom, elítéljük az ilyen cselekedeteket, és felelősségre vonjuk az elkövetőket“ – tette hozzá.

Nem ez az első eset, hogy Diplót azzal vádolják, hogy szexuális tartalmú videókat vett fel és terjesztett a másik fél tudta vagy engedélye nélkül. Egy másik meg nem nevezett nő 2021-ben vádolta meg a DJ-t bosszúpornó terjesztése mellett azzal, hogy tudatosan megfertőzte őt klamídiával.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

diplo (@diplo) által megosztott bejegyzés

 A zenész tagadta a vádakat, és azt állította, hogy a pert egy rajongóból lett zaklató indította. Emellett kijelentette, hogy minden szexuális kapcsolatuk konszenzusos volt.

Ezt megelőzően azzal vádolták, hogy 2020-ban szexuálisan bántalmazta Marchel Auguste-ot, valamint azzal, hogy a beleegyezése nélkül rögzítette szexuális együttlétüket. A nő ideiglenes távolságtartási végzést szerzett Diplo ellen.