A cikk a Soproni támogatásával készült.
2024.7.18 16:20
Olvasási idő 0:49

Hogyan tesztek a környezetért? (ÚJRAHASZNOSÍTÓS TIPPEK)♻️ – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD KÖRNYEZETSZENNYEZÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁG KÖRNYEZETVÉDELEM ÚJRAHASZNOSÍTÁS VIDEÓ

Sok éve halljuk, hogy a környezetünk egyre nagyobb terhelésnek van kitéve, de mit tehetnénk a mindennapok során annak érdekében, hogy ez a folyamat lelassuljon?

Autóhasználat csökkentése, szelektív hulladékgyűjtés, vászontáskák használata – ez csak néhány tipp, amit tőletek kaptunk egy élhetőbb, környezetbarátabb világ eléréséhez.

A megújult csomagolású, alkoholmentes gyümölcsös Soproni az elsők között érkezett már áprilisban a boltok polcaira a visszaváltási logóval ellátva. A Sopronit forgalmazó HEINEKEN Hungária Zrt. működésének alapja a fenntarthatóság és a vállalat kiemelt célkitűzése a körforgásos gazdaság elősegítése, amelyben a fogyasztók is szerepet vállalhatnak a REpontok segítségével. Az idén Magyarországon is életbe lépett kötelező visszaváltási rendszer részeként az új csomagolású, „Vigyél vissza” jelöléssel ellátott termékek megvásárlásakor a termék árán felül 50 forint visszaváltási díjat kell megfizetnie a fogyasztóknak, és ezt az összeget kaphatjuk vissza, ha visszaváltjuk a terméket.

Egy ilyen REponthoz látogatott el Barka a videó végén, hogy mi is mutassunk egy tippet a környezetszennyezés ellen. A REponton, ahol Barka visszaváltja a dobozát, három opció közül tudtok választani: beválthatjátok bolti utalványra a visszaváltási díjat, vagy a magyar fejlesztésű REpont applikáción keresztül akár a bankkártyátokra is kérhetitek az összeget, de jótékony célra is felajánlhatjátok. Barka az utóbbit választotta, így egy csapásra tett a környezetért, és támogatott egy jótékony ügyet.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!