2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Kovács M. Dávid
2022.12.22 15:40
Olvasási idő  0:43

Justin Bieber győzött: a H&M visszahívja az üzletekből az énekes arcával díszített felsőket

Az énekes nemrég bojkottra szólította fel a rajongóit, és bár a svéd fast fashion óriás továbbra is azt állítja, hogy szabályosan járt el, mégis inkább visszavonulót fúj az ügyben.

Kovács M. Dávid
2022.12.22 15:40 Olvasási idő  0:43
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A H&M szerint jobb a békesség, ezért kivonja a forgalomból a Justin Biebert ábrázoló ruhakollekcióját, miután az énekes az Instagramon szállt bele a cégbe, derült ki a Paper  magazin által idézett bejelentésből.

 

„Ahogy korábbi nyilatkozatunkban is említettük, a H&M a megfelelő engedélyezési eljárásokat követve járt el, ám az együttműködés és Justin Bieber iránti tiszteletünkből az említett ruhadarabokat eltávolítottuk az üzleteinkből és az online felületeinkről“ – írják.

 

 

Mint ismert, a 28 éves énekes egy hétfői Instagram-sztoriban ment neki a H&M-nek, azt állítva, hogy a divatipari áruházlánc az engedélye és a jóváhagyása nélkül hozta ki az arcképével és dalszövegrészleteivel ellátott kollekciót.

 

Justin Bieber és Hailey Bieber 2022. december 17-én Los Angelesben. Forrás: Bellocqimages / Bauer-Griffin / Getty Images

 

„A kollekció egyetlen darabját sem hagytam jóvá, mindet az engedélyem és jóváhagyásom nélkül adták ki. Én a helyedben nem vennék belőle“ – fakadt ki az Instagramon, egy másik sztoriban pedig egyenesen ócskának nevezte az említett darabokat.

 

Bieber – aki 2017-ben, a Purpose turnéja alkalmából egyszer már együttműködött a H&M-mel – egyelőre nem reagált a svéd fast fashion brand bejelentésére. A hajcihőt némileg árnyalja, hogy a kanadai popsztár a saját honlapján is árul a nevével és az arcával díszített holmikat, sőt egy Drew nevű, saját ruhamárkája is van.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Joseph Okpako / WireImage
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra