2024.6.21 13:20
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Playback Péntek: Gracie Abrams és Kehlani albumaival ünnepeljük a kánikulát

Playback Péntek: Gracie Abrams és Kehlani albumaival ünnepeljük a kánikulát
Forrás REFRESHER / Heilman Petra
ZENE COLDPLAY MAGYAR ZENE PLAYBACK PÉNTEK T.DANNY

New Music Friday REFRESHER-módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

Soha rosszabb uborkaszezont! Habár lemezekben nem bővelkedünk, így is szép számmal összejöttek izgalmas megjelenések az e heti Playback Péntekbe.

A mai egyik kiemeltünk Gracie Abrams, aki generációjának egyik legalulértékeltebb énekes-dalszerzője, és kicsit több mint egy év után jelentkezik új albummal, amin még Taylor Swift is közreműködött.

A múlt heti Normani-lemez után pedig itt egy újabb izgalmas modern r'n'b-projekt, amit Kehlaninak köszönhetünk, és ami tele van potenciális slágerekkel.

Ezek mellett új dalt adott ki az egész Magyarországot ámulatba ejtő Coldplay, T. Danny a Szívtipró gimivel nosztalgiázik, és friss számot mutatott hamarosan érkező albumáról a Szigeten is fellépő Fontaines D.C., és ez még mindig nem minden!

Hallgasd végig a Playback Péntekünket, és döntsd el te, melyik a hétvége legjobb megjelenése!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!