2024.6.14 8:59
Olvasási idő 1:01
Kovács M. Dávid

Nem rockbalhé okozta a Nemakarokbeleszólni végét, csak féltek, hogy nem lesznek többé viccesek

ARCOK INSTAGRAM INTERNET NEMAKAROKBELESZÓLNI SOCIAL MEDIA

Senki nem veszett össze senkivel, nincs köztük nézeteltérés, egyszerűen csak elfáradtak, és nem akartak kellemetlenné válni. Az oldalt nem törlik, a videók elérhetőek maradnak, és bizonyos ügyek mentén még jó eséllyel használni fogják a felületet.

A Nemakarokbeleszólni Instagram-oldal mögött álló tartalomgyártók szerdán jelentették be, hogy közös Instagram-oldalukon befejezik a kontentkészítést. Ahogy a Refresher is beszámolt róla, az alkotók nem köszönnek el végleg a közösségi oldalaktól, Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi a privát oldalaikon várhatóan továbbra is aktívak lesznek.

„Nem vesztünk össze, vagy ahogy a zenekarok mondani szokták: nem művészi nézeteltérés miatt váltunk szét“ – rögzítette a Telex érdeklődésére Bányai Judit, az oldal egyik alapítója. Ahogy a búcsúposztban utalnak rá, a tartalmak előállítása egyre fárasztóbb lett, mindenekelőtt ennek a fáradtságnak köszönhető, hogy egyre kevesebb tartalom tűnt fel az oldalon.

Az anyasággal kapcsolatban mostanra rengeteg témát feldolgoztunk, amikor pedig éppen nem nagyon történt semmi izgalmas a közéletben, nem tudtunk miből meríteni inspirációt. Ilyenkor néha terhes volt legyártani az újabb posztot, ezért úgy gondoltuk, inkább befejezzük: nem akartuk, hogy a követőink azt lássák, hogy az oldal már nem vicces, inkább kellemetlen.

Bányai Judit elmondta: új közös projekt egyelőre nincs tervben, de az sem kizárt, hogy egyszer majd újra hárman készítenek majd kontentot az internetre.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TESZT: Te melyik kérdés lennél a Gyakori kérdésekről? REFRESHER-TESZT: Te melyik kérdés lennél a Gyakori kérdésekről? 2024.6.8 10:22

Hasonlóan nyilatkozott a trió másik tagja, Tapasztó Orsi is, aki szerint egy ilyen oldal működtetése nagyon sok kreatív energiát igényel, és ebben a folyamatban könnyű elfáradni. Emlékeztetett: az oldal nem szűnik meg, csak a tartalomgyártás áll le, az eddig publikált videók azonban elérhetőek maradnak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@nemakarokbeleszolni által megosztott bejegyzés

Ráadásul még csak kikövetni sem érdemes az oldalt, mert Tapasztó Orsi szerint társadalmi kérdések, illetve ügyek mentén még jó eséllyel használni fogják a felületet. „Ahogy azt az utolsó posztunkban is azt írtuk: ha a tüntetés utáni eredményekről vagy a gyermekvédelemről lesz mondanivalónk, itt is beszélünk majd róla.“