2024.6.10 12:27
Olvasási idő 0:56
Maier Péter

Billie Eilish-t múlt decemberben ghostolták, és képtelen megérteni, miért csinálják ezt az emberek

ARCOK BILLIE EILISH

„Mondom, meghaltál? Most tényleg meghaltál?“ – fogalmazott az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy a hírnév hatására hogyan veszítette el barátai nagy részét.

Ghostolás. Napjaink egyik legnagyobb népbetegsége, amit – valljuk be – mindenki csinált már, és mindenkivel csináltak már. Még a világ legnagyobb popsztárja, Billie Eilish sem úszta meg, aki a BBC Miss Me? című podcastjában beszélt tapasztalatairól.

Elmondta, hogy az eset tavaly decemberben történt, és hozzátette, hogy számára hihetetlen az egész. „A mai napig nem írt vissza“  – mondta.

„Mondom, meghaltál, vagy mi van? Kajak meghaltál?“

Az énekesnő szerint olyan ember ghostolta, akit évek óta ismert, és le volt beszélve egy találkozójuk, mielőtt ez a személy betűnt volna. „Képtelen voltam elhinni“ – fogalmazott. Később aztán látta, hogy a férfi mással randizik, és csak annyit mondott, „ó!“.

„De nem tudtam, hogy az emberek csinálnak ilyet. Tényleg nem tudtam, hogy ezt csinálják“

– mondta.

Billie Eilish új lemezének listenin partyján, 2024 májusában
Billie Eilish új lemezének listenin partyján, 2024 májusában Forrás Emma McIntyre/Getty Images for ABA

Billie Eilish arról is beszélt Lily Allennek and Miquita Olivernek, hogy, amikor a hírnév az életébe jött, rengeteg barátját elveszítette. „Hirtelen híres lettem, és senkihez sem tudtam kapcsolódni. Kemény volt. Nagyon nehéz volt“ – fogalmazott az énekesnő, aki hozzátette, legközelebbi barátnője, Zoe így is mellette maradt.

„És akkor ott volt a 20. születésnapom. Emlékszem, hogy körülnéztem a teremben, és csak olyan emberek voltak ott, akik az alkalmazottaim. És mindannyian 15 évvel vagy annál is idősebbek voltak nálam“

– mesélte az énekesnő, aki arról is beszámolt, hogy egyike ezen alkalmazottaknak felmondott, és utána soha többé nem beszélt vele, ami szintén megviselte, mert rájött, hogy ezek az emberi kapcsolatok csak a munkáról szólnak.

Hozzátette, keményen dolgozik azon, hogy új barátokat szerezzen, illetve renováljon régi barátságokat.